Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Η σκληρή εκδίκηση του απατημένου συντρόφου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας άνδρας προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο, όταν αποφάσισε να ταπεινώσει τη σύντροφό του, αναγκάζοντάς την να περπατήσει γυμνή στο δρόμο. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να την τιμωρήσει επειδή την έπιασε να ανταλλάσσει «ερωτικά» μηνύματα με άλλους άνδρες.

Ο άνδρας, μάλιστα, αποφάσισε να καταγράψει σε βίντεο τη... γυμνή πορεία της, προκαλώντας την οργή των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμφισβητούν την αυθεντικότητά του.

Καθώς η γυναίκα περπατά στο δρόμο, με την πετσέτα τυλιγμένη γύρω της, ο άνδρας της φωνάζει στα ισπανικά: «Βγάλε την πετσέτα, συνεργάσου σκύλα, δείξε ποια είσαι, τόσο όμορφη και τόσο καταπληκτική. Έλα, πάμε, πες γεια στην κάμερα και εξήγησε γιατί το κάνεις όλο αυτό. Βγάλε την πετσέτα και πλήρωσε το τίμημα της ντροπής που νιώθω εγώ, που σου είπα πόσο όμορφη ήσουν και πως ήθελα να κάνω μαζί σου οικογένεια, ενώ εσύ μιλούσες με άλλους επτά άνδρες».

«Όχι για να κάνω σεξ μαζί τους», απαντά η γυναίκα, κάτι που εξοργίζει τον άνδρα ακόμα περισσότερο. «Α, όχι για σεξ. Αλλά συζητούσες για φιλιά με "αγάπη" και "μωρό μου" και τις φωτογραφίες», συνεχίζει εκείνος. «Βγάλε την πετσέτα, να δουν οι άνδρες με τους οποίους μιλούσες αν αξίζεις τον κόπο… να μιλάς με επτά άνδρες ενώ εγώ ήμουν μαζί σου…»

Τότε της τραβά την πετσέτα κι εκείνη μένει ολόγυμνη, μόνο τις μπότες της, να προσπαθεί να κρυφτεί ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και να καλυφθεί με την κουκούλα μιας μηχανής.

Καθώς εκείνη στέκεται τυλιγμένη με την κουκούλα, ο άνδρας συνεχίζει να της φωνάζει: «Τώρα μάλιστα, να τι αξίζεις. Πραγματικά νομίζεις πως θα μείνω μαζί σου, ενώ ανταλλάσσεις γυμνές φωτογραφίες, σκύλα;»

Η γυναίκα ζητά πίσω την πετσέτα κι εκείνος αρνείται, λέγοντας «αυτό σου αξίζει».

Να σημειωθεί, πως δεν είναι σαφές σε ποια περιοχή της Νέας Υόρκης καταγράφηκε το περιστατικό, αλλά ορισμένοι υποστηρίζουν πως πρόκειται για το Χάρλεμ.

Δείτε το βίντεο εδώ:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.