Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Σήμερα απολογούνται οι αλλοδαποί για το βιασμό της ανήλικης στη Σητεία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πήραν προθεσμία από την ανακρίτρια Νεάπολης.

Σήμερα αναμένεται να απολογηθούν οι δύο άνδρες, από τη Βουλγαρία , οι οποίοι κατηγορούνται ότι βίασαν ανήλικη κοπέλα στη Σητεία Λασιθίου.

Οι δύο κατηγορούμενοι σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας στην Νεάπολη, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία, για να απολογηθούν αύριο το μεσημέρι.

Η σύλληψη των παραπάνω, έγινε μετά την καταγγελία της ανήλικης ότι την μετέφεραν με αυτοκίνητο σε ερημική περιοχή κοντά στη Σητεία όπου τη βίασαν.

---------

Προφυλακιστέοι οι δύο Βούλγαροι για το βιασμό ανήλικης στη Σητεία

Ισχυρίστηκαν ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Προφυλακίσθηκαν σήμερα μετά την απολογία τους στην Ανακρίτρια Λασιθίου οι δύο νεαροί άνδρες, από τη Βουλγαρία, οι οποίοι κατηγορούνται ότι βίασαν ανήλικη κοπέλα, η οποία έχει νοητικά προβλήματα, στη Σητεία Λασιθίου.

Η σύλληψη των δυο ατόμων, έγινε μετά την καταγγελία της 17χρονης ανήλικης, ότι την μετέφεραν με αυτοκίνητο σε ερημική περιοχή κοντά στη Σητεία όπου τη βίασαν.

Κατά την απολογία τους στην ανακρίτρια, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι ισχυρίσθηκαν ότι δεν την βίασαν, αλλά ότι είχαν συνευρεθεί ερωτικά με τη συγκατάθεση της επιχειρώντας, ωστόσο, ο ένας να ρίξει ευθύνες στον άλλο.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.