Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Σε αναζήτηση του συζυγοκτόνου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέα μαρτυρία για τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής από οδηγό ταξί


Μια νέα μαρτυρία ενός οδηγού ταξί που αφορά τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ο επαγγελματίας οδηγός σύμφωνα με τον ίδιο την περασμένη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, βρισκόταν στα ΚΤΕΛ Μουδανιών όταν ένας αλλοδαπός επιβιβάστηκε στο όχημα του. Σύμφωνα με τον οδηγό ταξί το συγκεκριμένο άτομο ήταν ο καταζητούμενος Αλβανός δράστης της άγριας δολοφονίας στη Χαλκιδική.

Το ίδιο άτομο μαζί του είχε και ένα μικρό αγοράκι που σύμφωνα με τον ταξιτζή έμοιαζε με τον μικρό Φοίβο. Δείτε το βίντεο του Ε.



-------

Έρευνες στην Πρέβεζα για τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής


Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή, έως την Θεσπρωτία.

Τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν ότι έχει σημάνει συναγερμός στην Αστυνομία, για τον εντοπισμό του 33χρονου Αλβανού Κλοντ Λέσι, ο οποίος δολοφόνησε τη σύζυγο του στην Χαλκιδική και στη συνέχεια να άρπαξε το 4χρονο παιδάκι τους, τον Φοίβο.

Επίσημη ενημέρωση για το ζήτημα από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Δ/νση Ηπείρου δεν υπάρχει, ωστόσο τα τοπικά Μέσα αναφέρουν ότι η Αστυνομία αξιοποίησε πληροφορίες που είχε και έστησε μπλόκα σε κομβικά σημεία της περιοχής που οδηγούν στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

-------

Σε αστυνομικό κλοιό ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής

Φέρεται να ζήτησε βοήθεια από γνωστό του που εργάζεται στην Πρέβεζα.

Αστυνομικά μπλόκα στους δρόμους που οδηγούν στα σύνορα με την Αλβανία, έχουν στηθεί από χθες το απόγευμα στην Πρέβεζα και την Θεσπρωτία, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του Αλβανού Λέσι, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την σύζυγό του στην Χαλκιδική και να άρπαξε στην συνέχεια τον 4χρονο γιο τους.

Στην επιχείρηση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, συμμετέχει και το Λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας, άνδρες του οποίου από χθες πραγματοποιούν ελέγχους στα πλοία για Ιταλία, ενώ μέχρι τα ξημερώματα που ξεκίνησε η απεργία της ΠΝΟ, έκαναν έρευνες και στα καράβια για την Κέρκυρα. Παράλληλα, κλιμάκια λιμενικών, κάνουν έρευνες και στις ηπειρωτικές ακτές για το ενδεχόμενο διαφυγής του Λέσι με σκάφος προς την πατρίδα του.

Ο καταζητούμενος, φέρεται να ζήτησε βοήθεια από κάποιον γνωστό του που εργάζεται στην περιοχή της Πρέβεζας για να φτάσει στην Αλβανία. Η πληροφορία, χθες το απόγευμα έφτασε στην Αστυνομία και αμέσως στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.


-------

Νέα μαρτυρία για τον συζυγοκτόνο στην Αθήνα - Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο


Μετά τη μαρτυρία στην αστυνομία,ότι ο συζυγοκτόνος εμφανίστηκε στην Αθήνα, ο ALPHA, έφερε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται ένας άνδρας να μεταφέρει στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδί. Εικάζεται ότι πρόκειται για τον Αλβανό συζυγοκτόνο από την Χαλκιδική, που εξακολουθεί να διαφεύγει μαζί με τον 4χρονο γιο του.

Δείτε εδώ το βίντεο από τον ΑLPHA:




Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.newsbeast.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.