Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

"Όμηρος" των αγροτών στην Κομοτηνή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε καθεστώς ιδιότυπης ομηρίας από τους αγρότες στο κτίριο της πρώην νομαρχίας της Αντιπεριφέρειας Ροδόπης στην Κομοτηνή, παραμένει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου.

Περισσότεροι από 2.000 αγρότες είναι αυτή τη στιγμή συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο και περιμένουν την έξοδο του υπουργού. Έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι μαζί του αν η κυβέρνηση δεν αποσύρει το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.

Δείτε το βίντεο από το Star



---------

Επιμένουν οι αγρότες στην Κομοτηνή - Αυξάνεται η αστυνομική δύναμη στο κτίριο της Περιφέρειας


Ενισχύσεις ζήτησε η αστυνομική δύναμη έξω από το κτίριο της Περιφέρειας στην Κομοτηνή μετά την απόπειρα των αγροτών να εισέλθουν για να συναντήσουν τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου που παραμένει "εγκλωβισμένος" για περισσότερες από 14 ώρες.

Παρουσία εισαγγελέα, κλήθηκαν οι αστυνομικές ενισχύσεις για να κρατήσουν τους διαδηλωτές εκτός του κτιρίου και να γίνει προσπάθεια να αποχωρήσει ο κ. Αποστόλου. Ωστόσο οι αγρότες καίνε λάστιχα έξω από το κτίριο της Περιφέρειας και με δηλώσεις τους επισημαίνουν ότι δεν είναι διατεθιμένοι να φύγουν αν πρώτα δεν συναντήσουν τον υπουργό.

---------

Αποχωρούν οι αγρότες - Τέλος η ομηρία για τον Αποστόλου


Έληξε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης η ομηρία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου από αγρότες στο κτίριο της πρώην νομαρχίας Ροδόπης.

Νωρίτερα, Οι αγρότες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο της πρώην νομαρχίας Ροδόπη και ζητούσαν την απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό των αγροτών και διάλογο από μηδενική βάση με την κυβέρνηση άρχισαν να αποχωρούν από την περιοχή.

Στην πρώην νομαρχία Ροδόπης αργά το απόγευμα της Τετάρτης κλήθηκε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης Κωνσταντίνα Μελισσάρη, η οποία και ζήτησε από τους αγρότες να φύγουν με ειρηνικό τρόπο από τον χώρο και να απελευθερώσουν τις πόρτες εξόδου του κτιρίου.

"Η μάχη θα δοθεί στο δρόμο και στα μπλόκα σε συνεννόηση με το συντονιστικό των αγροτών" δήλωσαν οι αγρότες μετά την αποχώρησή τους.

Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.