Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Το νεαρό κορίτσι που βγάζει δάκρυα από… αίμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η σπάνια κατάσταση που την κάνει να αιμορραγεί από μάτια, μύτη και αυτιά.

Η νεαρή Marnie Harvie από τη Βρετανία πάσχει από μια σπάνια κατάσταση, εξαιτίας της οποίας αιμορραγεί ξαφνικά και χωρίς να μπορεί να το σταματήσει.

Η έφηβη, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, πιστεύεται ότι είναι το μόνο πρόσωπο στη Βρετανία, και ενδεχομένως στον κόσμο με αυτά τα τρομακτικά συμπτώματα. Η αιμορραγία ξεκινά χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να συμβεί έως και πέντε φορές την ημέρα. Αμέτρητες εξετάσεις και τεστ απέτυχαν να βρουν μια αιτία γι’ αυτή την κατάσταση, η οποία εξαντλεί τη Marnie σε συνδυασμό με τις ημικρανίες. Σταμάτησε από το κολέγιο και παλεύει για να βρει μια δουλειά, ένα φίλο ή να πάει απλά διακοπές λόγω της αιμορραγίας.



Η Marnie, από το Stoke-on-Trent, είπε: «Εγώ δεν ξέρω πότε πρόκειται να συμβεί και δεν μου αρέσει οι άνθρωποι τρομάζουν με αυτό. Όταν η αιμορραγία ξεκινάει, καίει αν προσπαθήσω να τη σκουπίσω με ένα χαρτομάντιλο. Έτσι το αφήνω να συμβεί μέχρι να σταματήσει και συνήθως διαρκεί περίπου μισή ώρα».



Η Marnie ξεκίνησε να βήχει με αίμα μετά από έναν θωρακικό βήχα τον Φεβρουάριο του 2013. Οι δεκάδες αιματολογικές εξετάσεις που έκανε στο νοσοκομείο δεν έδειξαν τίποτα. Η ίδια άρχισε να υποφέρει από τόσο συχνούς και δυνατούς πονοκεφάλους που έχανε πάρα πολλά μαθήματα στο σχολείο καθώς δεν μπορούσε να πάει. Στη συνέχεια, τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους δάκρυα με αίμα άρχισαν να στάζουν από το ένα μάτι. Την επόμενη μέρα άρχισε και πάλι να στάζει αίμα από τα μάτια, τη μύτη και τα αυτιά της.



Η Marnie, μιλώντας για την κατάστασή της, ανέφερε: «Ήμουν τόσο φοβισμένη. Συνήθιζα να βγαίνω έξω με τους φίλους μου, κάθε μέρα, αλλά άρχισα να φοβάμαι πολύ να βγω από το σπίτι. Σταμάτησα και το Facebook γιατί οι άνθρωποι άρχισαν φήμες ότι είχα Έμπολα. Θα μπορούσα να κρύψω την αιμορραγία στα μάτια μου πίσω από τα γυαλιά ηλίου το καλοκαίρι, αλλά δεν μπορώ να το κάνω τώρα και έτσι θα κάτσω στο σπίτι».



Σύμφωνα με τους γονείς δεν υπάρχει μια σαφής διάγνωση καθώς οι μαγνητικές και αξονικές τομογραφίες δείχνουν ότι είναι υγιής και δεν υπάρχει κάποιο ιστορικό. Η οικογένεια έχει βρει μια άλλη παρόμοια περίπτωση. Το 2008 υπήρχε ένα άτομο που αιμορραγούσε μυστηριωδώς στην Ινδία. Ωστόσο τα συμπτώματά είναι λίγο διαφορετικά. Η Marnie δεν αιμορραγεί από τα πόδια ή το κεφάλι της. Οι γονείς και η ίδια δημοσιοποιούν την ιστορία της, ελπίζοντας να γίνει μια διάγνωση κάποια στιγμή.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.