Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Νύφη παντρεύεται τον έρωτα της ζωής της… στην κηδεία του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι φωτογραφίες από την παράξενη τελετή που ανέβασε στο Facebook.

Μια συγκλονιστική ιστορία δημοσιεύει η εφημερίδα Sun με μια γυναίκα που μετέτρεψε τα δάκρυα της θλίψης της, από την κηδεία του μνηστήρα της σε δάκρυα χαράς και ευτυχίας, όταν το ζευγάρι τελικά «παντρεύτηκε». Η Nan Thippharat αποφάσισε να κάνει αυτή την περίεργη τελετή γάμου και αργότερα δημοσίευσε φωτογραφίες της με το νεκρό σύντροφό της στο προφίλ της στο Facebook.

Οι φωτογραφίες με τη ζωντανή νύφη και το νεκρό γαμπρό, που ονομαζόταν Fiat, προκάλεσε στο διαδίκτυο έναν παροξυσμό. Η ίδια έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα: «Ονειρεύτηκα τον γάμο μας, μας είδα να κρατάμε τα χέρια μας. Αναπαύσου εν ειρήνη, σ’ αγαπώ Fiat. Θέλω να γνωρίζεις ότι το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα». Ο θάνατος του Fiat ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία στα αγαπημένα του πρόσωπα, καθώς ο ίδιος δεν είχε δείξει κανένα σημάδι ασθένειας στον παρελθόν, πριν υποκύψει μετά από μια ξαφνική καρδιακή προσβολή.

Αν και ήταν πολύ συγκινητική η τελετή του γάμου, η οποία έλαβε χώρα στην περιοχή Phanom Sarakham στην κεντρική Ταϊλάνδη, ωστόσο αυτή δεν αναγνωρίζεται από το Δίκαιο.

Η Nan μάλιστα δήλωσε επιπλέον γι' αυτό: «Αυτή η τελετή ήταν ο δικός μου τρόπος να αποτίσω φόρο τιμής σε αυτόν τον άνθρωπο, σε αυτή τη ζωή, γιατί ξέρω ότι μια μέρα θα είμαστε μαζί για μια αιωνιότητα στην επόμενη ζωή. Τον αγαπούσα με όλη την καρδιά μου και δεν μπορούσα να το αντέξω, όταν τον πήραν από μένα. Έμοιαζε υπέροχος την ημέρα του γάμου του... Ξέρω ότι αυτό θα του άρεσε πολύ».

Μπορεί οι φωτογραφίες να προκαλούν σε πολλούς συγκίνηση ωστόσο υπήρξαν και αρκετοί που χαρακτήρισαν υπερβολική τη στάση της γυναίκας και την απόφασή της. Ωστόσο όσοι ενεπλάκησαν στην τελετή εκείνη την ημέρα αναφέρουν ότι αν και ο γάμος δεν έχει νομική ισχύ, οι στιγμές που έζησαν ήταν συγκλονιστικές και δεν περιγράφονται.

Δείτε τις ομολογουμένως παράξενες φωτογραφίες που η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.