Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Τι απαντά η ΔΕΗ για την πυρκαγιά σε σπίτι στου Ζωγράφου - Απανθρακώθηκε 67χρονος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας άντρας με κινητικά προβλήματα πέθανε στο διαμέρισμα χωρίς ρεύμα.

Ανακοίνωση με αφορμή την τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή του Ζωγράφου, όπου ένας άντρας με κινητικά προβλήματα έχασε τη ζωή του σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου το οποίο δεν είχε ρεύμα, εξέδωσε η ΔΕΗ.

Ειδικότερα, σε αυτή αναφέρεται:

«Η ΔΕΗ ΑΕ, με την κοινωνική ευαισθησία που την διακρίνει, προέβη σε ενδελεχή έρευνα μετά το τραγικό συμβάν με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Αμφιγενείας 4 στην περιοχή του Ζωγράφου. Από την έρευνα προέκυψαν τα εξής:

Πρώτον, η υπ’ αριθμ. παροχή 1-08061610-01 που ηλεκτροδοτούσε το συγκεκριμένο διαμέρισμα ήταν κομμένη από 3 Απριλίου 1997. Επιπλέον είχε αφαιρεθεί και ο μετρητής λόγω πολλαπλών παραβιάσεων.

Δεύτερον, ο συμβαλλόμενος πελάτης μέχρι το 1997 ήταν ο κ. Αποστολίδης Ι. Σήμερα στο πληροφορικό σύστημα του ΔΕΔΗΕΕ η παροχή εμφανίζεται σαν "κομμένη χωρίς πελάτη".

Κατόπιν αυτών, η ΔΕΗ ΑΕ διαψεύδει κατηγορηματικά το περιεχόμενο σημερινών δημοσιευμάτων, τα οποία, προβάλλοντας δήθεν κοινωνική ευαισθησία, χωρίς καμία τεκμηρίωση ή διασταύρωση στοιχείων, δυσφημίζουν την Εταιρία.

Επισημαίνεται ότι αποκοπές δεν γίνονται σε πελάτες που είτε είναι ενταγμένοι στο κοινωνικό τιμολόγιο, είτε αποδεδειγμένα χρήζουν μηχανικής υποστήριξης, είτε έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση οφειλών και την τηρούν».

-------------

Χωρίς ρεύμα το σπίτι που απανθρακώθηκε ο 67χρονος


Χωρίς ρεύμα ήταν το σπίτι που τυλίχθηκε σήμερα στις φλόγες, στου Ζωγράφου, και στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 67χρονος άνδρας και υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα ένας 50χρονος και μία 43χρονη.

Το ζευγάρι που ζούσε στο διαμέρισμα στου Ζωγράφου ήταν χωρίς ρεύμα και στο σπίτι του φιλοξενούσε έναν άνθρωπο με κινητικά προβλήματα, ο οποίος έχασε τη ζωή του, μετά από φωτιά που ξέσπασε σήμερα, το πρωί σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας, στην οδό Αμφιγενείας.

Ο νεκρός από την πυρκαγιά είναι 67 ετών, ενώ τα δύο άτομα με σοβαρά εγκαύματα που απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες και διακομίστηκαν με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, είναι ένας άνδρας 50 ετών και μια γυναίκα 43 ετών.

Σύμφωνα με το mega, στο διαμέρισμα διέμενε το ζευγάρι που υπέστη εγκαύματα και επειδή αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, λόγω ανεργίας, δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του ήταν φιλοξενούμενος του ζευγαριού και είχε κινητικά προβλήματα.

Τα αίτια της πυρκαγιάς, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, είναι μέχρι στιγμής άγνωστα, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία διεξάγει έρευνα για το θέμα.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.