Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Φιλανθρωπική οργάνωση έδωσε σκυλοτροφή σε ηλικιωμένους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το μπέρδεμα που κατέληξε στα στομάχια.

Μια φιλανθρωπική οργάνωση που διανέμει γεύματα σε άπορους, αναγκάστηκε να απολογηθεί για την ομολογουμένως ανήκουστη πράξη τους, να ταΐσουν με ζωοτροφές ηλικιωμένους. Η οργάνωση Osnabrücker Tafel, δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι τουλάχιστον 1-2 άτομα κατανάλωσαν τη σκυλοτροφή χωρίς να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς ήταν. Άλλοι, όταν τη ζέσταναν αποφάσισαν να μη το καταναλώσουν εξαιτίας της δυσάρεστης οσμής.

Η οργάνωση εδράζει στην γερμανική πόλη Osnabrück και στόχος της είναι η συγκέντρωση τόνων τροφίμων από δωρεές τις οποίες διανέμει καθημερινά σε ανθρώπους που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.

Πιστεύεται ότι η τροφή για σκύλους κατά λάθος αναμίχθηκε με τα υπόλοιπα τρόφιμα, την οποία οι εθελοντές μπέρδεψαν με πραγματική τροφή για ανθρώπους. Το εν λόγω παρασκεύασμα, ήταν σε ένα γυάλινο δοχείο με την ένδειξη «κρέας ελαφιού με πατάτες και λαχανικά» και κατασκευάζεται από την εταιρεία Santaniello. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ανέφερε σε γερμανικά μέσα ότι τα παρασκευάσματα μπορεί να απευθύνονται σε τετράποδα, αλλά επιμένει ότι η τροφή είναι «ακίνδυνη για τους ανθρώπους» προσθέτοντας ότι και αυτός περιστασιακά, δοκιμάζει τα προϊόντα προκειμένου να δείξει την υψηλή ποιότητά τους.

«Ο υπεύθυνος της αποθήκης, λαμβάνει πολλούς τόνους τροφής και είναι πιθανό να μην πρόσεξε τη συσκευασία. Λυπούμαστε βαθύτατα για το μπέρδεμα…», δικαιολογήθηκε ο επικεφαλής της οργάνωσης, Dieter Möllmann.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.