Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Γενναίο θύμα επίθεσης με οξύ αποκάλυψε το πρόσωπό της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εμφανίστηκε στο πλευρό του προέδρου της Κολομβίας.

Είχε πέσει θύμα ενός παρανοϊκού ανθρώπου ο οποίος προκειμένου να την εκδικηθεί, της έριξε οξύ στο πρόσωπο. Δυο χρόνια μετά, η γενναία γυναίκα, βγήκε δημόσια για πρώτη φορά και αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο.

Η 35χρονη σήμερα Natalia Ponce de Leon, έζησε τον εφιάλτη όταν δέχτηκε επίθεση από έναν άντρα ο οποίος την παρενοχλούσε για αρκετό καιρό, την περιέλουσε με ένα λίτρο θειικό οξύ, όταν εκείνη επισκεπτόταν τη μητέρα της στην πόλη Μποκοτά, πρωτεύουσα της Κολομβίας, τον Μάρτιο του 2014. Η γυναίκα, υποβλήθηκε σε 15 επεμβάσεις προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόσωπό της με τη χρήση τεχνητού δέρματος ενώ όλο αυτό το διάστημα, κυκλοφορούσε σε δημόσιους χώρους με τη χρήση μάσκας.

Αλλά τη Δευτέρα, έδειξε με γενναιότητα τις ουλές της στο κοινό στο πλευρό του προέδρου της Κολομβίας Juan Manuel Santos, κατά την υπογραφή ενός νέου νόμου βάσει του οποίου οι δράστες που επιτίθενται με οξύ, θα τιμωρούνται με ποινή κάθειρξης έως και 50 χρόνων. Πριν τη νέα διάταξη, οι παραβάτες παρέμεναν στη φυλακή το περισσότερο έξι χρόνια ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις που καταδικάστηκαν σε κατ΄οίκον περιορισμό.

«Με τον νέο νόμο, θα σκέφτονται διπλά όσοι θα ετοιμάζονται να διαρπάξουν κάτι τέτοιο», είπε η γυναίκα στους δημοσιογράφους.


Η Natalia Ponce de Leon με τον πρόεδρο της Κολομβίας, Juan Manuel Santos

Η γυναίκα όπως ήταν πριν την επίθεση με οξύ






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.