Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Για μείωση του αριθμού των βουλευτών και του μπόνους των 50 εδρών μιλά ο Κουρουμπλής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Υπέρ της αλλαγής του εκλογικού νόμου εντός του 2016 τάχθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής. Όπως είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΜΕGA η αλλαγή πρέπει να γίνει νωρίς και έγκαιρά ενώ τόνισε ότι είναι υπέρ της μείωσης του μπόνους των 50 εδρών.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι στο τραπέζι πρέπει να τεθεί ακόμη και το θέμα της μείωσης του αριθμού των βουλευτών. "Πάνω στο τραπέζι κατά την εκτίμησή μου πρέπει να μπουν πολλά πράγματα. Δεν είναι μόνο το μπόνους. Είναι ακόμη και ο αριθμός των βουλευτών" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό, τόνισε ότι όταν θα πάρει την τελική του μορφή τότε θα περιοριστούν και οι ενστάσεις που υπάρχουν και διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρξει καμία μείωση κύριων συντάξεων

"Με το νέο ασφαλιστικό θα παίρνουν όλοι συντάξεις αλλά θα πληρώνουμε και όλοι", σημείωσε, δηλώνοντας σίγουρος ότι το ασφαλιστικό θα λειτουργήσει. Επίσης, ανέφερε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η ρύθμιση του χρέους.

Σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η ΕΥΠ φρουρούσε το Νομισματοκοπείο, ο κ. Κουρουμπλής έκανε λόγο για "πράγματα αστεία" και είπε ότι δεν έχει καμία πληροφόρηση για την ΕΥΠ.

Τέλος, αναφερόμενος στη ΝΔ, τόνισε ότι από συντηρητική παράταξη κλείνει τώρα προς τα δεξιά, αυτή είναι η νεοφιλελεύθερη πολιτική. Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι έχει δοκιμαστεί στα υπουργεία και η κοινωνία ξέρει το μεταρρυθμιστικό του έργο.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.