Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Κάντε… σαφάρι από τον καναπέ του σπιτιού σας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η μαγεία της άγριας φύσης σε ζωντανή σύνδεση.

Για όσους ονειρεύονται να κάνουν ένα σαφάρι στην Κένυα, πλέον μπορούν για αρχή να κάνουν μια... δοκιμή από τον καναπέ του σπιτιού τους μετά την έναρξη της ζωντανής μετάδοσης από τα άγρια εδάφη.

Το #KenyaLive stream το οποίο ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα είναι μια παγκόσμια πρωτοπορία και επιτρέπει στους ανθρώπους να συνδεθούν και να δουν ζωντανά πλάνα από λιοντάρια, τσιτάχ και λεοπαρδάλεις να ψάχνουν για την τροφή τους, καθώς και πιο ήπια πλάνα με λιγότερο άγρια ζώα. Οι λάτρεις της άγριας ζωής θα ενθουσιαστούν καθώς έχουν ήδη προβληθεί εντυπωσιακές εικόνες με τσακάλια, γεννήσεις ζώων καθώς και μάχες ανάμεσα στα άγρια ζώα.

Μέσω του #Kenya Live stream θα υπάρχουν ζωντανές συνδέσεις από τις περιπέτειες στην Αφρική με τα άγρια ζώα με τους θεατές να... κυνηγούν μαζί με το λιοντάρι μέσα στο σκοτάδι. Οι ζωντανές συνδέσεις θα γίνονται για αρχή μέχρι τις 18 Ιανουαρίου με διάφορα επίσης αποσπάσματα όπως την επιστροφή χελωνών στο φυσικό τους περιβάλλον μετά από την ανάρρωσή τους από κάποιο τραυματισμό.

Εκπρόσωπος του Υπουργείου Τουρισμού της Κένυας ανέφερε «Αυτή η εκστρατεία που αποτελείται από πάνω από 50 ζωντανές μεταδόσεις μέσα 11 ημέρες έχει ξεκινήσει με την καταπληκτική ζωντανή μετάδοση τη νύχτα πλάνων από τα μαγευτικά λιοντάρια στην Μάρα. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την HerdTracker για να δείξουμε σε ένα παγκόσμιο κοινό την ομορφιά της Κένυας.»

Επιπλέον υπεύθυνοι των ζωντανών μεταδόσεων αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Ενέργειες όπως το #KenyaLive μας δίνουν την ευκαιρία να παρουσιάσουμε αυτά τα μεγαλοπρεπή ζώα στον κόσμο με ένα μη παρεμβατικό τρόπο. Ενώ παρακολουθείτε τα ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον, μπορούμε επίσης να παρακολουθήσουμε τις κινήσεις τους, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την προστασία τους από την παράνομη λαθροθηρία». Τα μέλη που συμμετέχουν στις ζωντανές μεταδόσεις είναι ενθουσιασμένα με το αποτέλεσμα και ειδικότερα με τα νυχτερινά πλάνα που δείχνουν μια άλλη πτυχή της καθημερινότητας και των κινήσεων των ζώων.












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.