Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Μητέρα έφτιαξε το πλεκτό ομοίωμα του γιου της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η γυναίκα εξηγεί για ποιο λόγο το έκανε.

Στην αγάπη της για το πλέξιμο, αλλά και για το γιο της, βασίστηκε μια γυναίκα από την Ολλανδία και έφτιαξε το... ομοίωμα του γιου της από μπόλικο μαλλί!

Η συγκεκριμένη μητέρα, η οποία λέγεται Marieke Voorsluijs, έχει φτιάξει κατά καιρούς πολλά αντικείμενα από μαλλί και μάλιστα με πολλές λεπτομέρειες, ενώ έχει γράψει και ένα βιβλίο για το πλέξιμο. Θέλησε λοιπόν να δοκιμάσει τις ικανότητες της στο πλέξιμο και σε μεγαλύτερα μεγέθη και έτσι αποφάσισε να... πλέξει το γιο της! Και φαίνεται πως τα κατάφερε αλλά δεν σταμάτησε εκεί.

Έβγαλε διάφορες φωτογραφίες στην καθημερινότητα, σαν να είναι πραγματικά ο γιος της. Τον έστησε να μοιάζει ότι τρώει ή ότι ετοιμάζεται για σκέιτμπορντ. Η μητέρα έχει φτιάξει τον πλεκτό γιο της να φοράει ένα πουλόβερ, ένα καπέλο, πάνινα παπούτσια, πλεκτό iPod ακόμη και να φοράει ακουστικά.

Όπως λέει, βέβαια, η ίδια, το πλεκτό έχει χαρακτηριστικά και από τους δύο γιους της και όχι μόνο από τον έναν. Μάλιστα ο μικρός της γιος ενθουσιάστηκε τόσο με το νέο έργο της μαμάς του που τη βοήθησε να το ολοκληρώσει.

«Δουλέψαμε μαζί για αυτό. Αυτός είναι συμπαραγωγός μου», είπε η μητέρα και πρόσθεσε «ήταν ένα διασκεδαστικό έργο τέχνης για όλη την οικογένεια!»

Όσον αφορά το παράξενο, αλλά και εντυπωσιακό δημιούργημά της, η ίδια αστειευόμενη λέει ότι τώρα πλέον μπορεί να αγκαλιάζει το γιο της, όσο θέλει, χωρίς αυτός... να παραπονιέται. Κάνοντας και πάλι πλάκα λέει ότι μάλλον δίνει και μια καλή ιδέα και σε άλλες μαμάδες που τα παιδιά τους δε θέλουν πολλές αγκαλιές.

Πράγματι οι φωτογραφίες είναι αρκετά παράξενες, ενώ η ίδια μιλώντας στη Huffington Post εξηγεί ότι οι δηλώσεις της ότι έφτιαξε το πλεκτό γιατί θέλει να αγκαλιάζει περισσότερο το γιο της, είναι απλά ένα αστείο κι ότι αυτή ήθελε μόνο να φτιάξει ακόμη ένα έργο τέχνης.

Δείτε το ομολογουμένως ενδιαφέρον αποτέλεσμα...












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.