Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Γαλανόλευκος σίφουνας στους «8»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αέρα πέρασε στους «8» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνική ανδρών πόλο, καθώς επικράτησε 15-9 της Ρουμανίας και θα βρει μπροστά της την Ισπανία.

Πολύ χαμηλό αποδείχθηκε το εμπόδιο της Ρουμανίας προς τους «8» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου νίκησε με 15-9, χωρίς να βρεθεί πίσω στο σκορ σε κανένα σημείο του αγώνα κόντρα σε μια ομάδα που έπαιξε πολύ… ξύλο και θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα (19:45) Ισπανία, που επικράτησε 14-3 της Μάλτας.

Έξι τέρματα σημείωσε ο Φουντούλης, τέσσερα ο Γούνας.

Οι παίκτες της γαλανόλευκης είχαν τον απόλυτο έλεγχο από την αρχή της αναμέτρησης, καθώς μετά το 1-0 του Φουντουλή στο 07.16, είχε σταθερά προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο οκτάλεπτο. Η αντίπαλος μας μπήκε δυνατά στο δεύτερο και με δύο τέρματα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά η Εθνική μας ομάδας έδειξε την ανωτερότητα της και πάλι στη συνέχεια και ολοκλήρωσε το οκτάλεπτο με το υπέρ της 10-6.

Στο τρίτο αυξήθηκε η απόσταση, όπου η Ρουμανία σημείωσε μόλις ένα τέρμα έναντι τεσσάρων της Εθνικής και δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι έμειναν για μικρό διάστημα με παίκτη παραπάνω, λόγω αποβολής του Δελακά. Με αποτέλεσμα να τελειώσει με 14-7 υπέρ της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου.

Δύο τέρματα δέχθηκε και στην τελευταία περίοδο η Εθνική, με τον Φλέγκα να συμβάλει τα μέγιστα πραγματοποιώντας τρεις καλές αποκρούσεις και «σφράγισε» την παρουσία μας στην οκτάδα της διοργάνωσης.



Τα οκτάλεπτα: 3-5, 3-5, 1-4, 2-1

Ρουμανία (Ντέγιαν Στανόγεβιτς): Γκιόργκε 5, Ράντου 1, Νεγκρεάν 2

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φουντούλης 6, Γούνας 4, Γενηδουνιάς 1, Μυλωνάκης 1, Κολόμβος 1, Αφρουδάκης 2

Διαιτητές: Αλεσάντρο Σεβέρο (Ιταλία), Ντράγκαν Σταμπάλια (Κροατία).


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.