Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Σε ιστορικά υψηλά η θερμοκρασία στη Νέα Υόρκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο υδράργυρος ανήλθε στους 19 βαθμούς κελσίου, 12 ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Ένα ιστορικό ρεκόρ κατέγραψε ο υδράργυρος σήμερα στη Νέα Υόρκη καθώς τα θερμότερα έδειξαν 19 βαθμούς κελσίου το μεσημέρι στο Σέντραλ Παρκ, κάτι το πρωτοφανές στα χρονικά για την ημέρα της 13ης Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία.

Το προηγούμενη ρεκόρ, από τότε που καταγράφονται τα μετεωρολογικά δεδομένα, χρονολογείται από το 1923 με τον υδράργυρο στους 17,7 βαθμούς κελσίου.

Οι Νεοϋορκέζοι εκμεταλλεύτηκαν αυτήν την ηλιόλουστη Κυριακή και εκατοντάδες επέλεξαν να βγουν βόλτα στους δρόμους φορώντας σορτς και σανδάλια, μόλις 12 ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Ο μέσος όρος της θερμοκρασίας στη Νέα Υόρκη συγκεκριμένα την 13η Νοεμβρίου είναι 3 βαθμοί κελσίου την ημέρα, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία των ΗΠΑ.

Ο υδράργυρος θα παραμένει πολύ πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, προέβλεψαν οι μετεωρολόγοι.

Άλλο ένα ρεκόρ ζέστης καταγράφηκε την 6η Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη, όπου ο υδράργυρος «σκαρφάλωσε» στους 23,8 βαθμούς κελσίου στο αεροδρόμιο LaGuardia και 23,3° στο Σέντραλ Παρκ.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.