Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Πλούσιο το εορταστικό πρόγραμμα στα Χανιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μουσικές εκδηλώσεις, χορωδίες, θέατρο και φιλανθρωπικά παζάρια.

Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους με κυρίαρχο σημείο την μουσική περιλαμβάνει το εορταστικό πρόγραμμα του δήμου Χανίων και της Πολιτιστικής Επιχείρησης του δήμου για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά που παρουσιάστηκε σήμερα.

Συνολικά έχουν προγραμματισθεί 55 εκδηλώσεις που θα γίνουν στην πόλη αλλά και σε όλες τις δημοτικές ενότητες. «Στόχος μας μέσα σε δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συγκυρίες είναι να δώσουμε στους πολίτες ένα πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων ένα αναβαθμισμένο πολιτιστικό προϊόν» τόνισε κατά την παρουσίαση του προγράμματος η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Βαρβάρα Περράκη.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιχείρησης του δήμου, Αμαλία Κωτσάκη, επεσήμανε ότι ένα από τα χαρακτηριστικά των φετινών εκδηλώσεων είναι ότι δίνεται καλλιτεχνικό βήμα σε νέους ανθρώπους ενώ ,όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε «δίνουμε ένα πρόγραμμα πλούσιο και ποιοτικό που θα συμβάλει στην εορταστική ατμόσφαιρα σε όλα τα όρια του δήμου».

Μουσικές εκδηλώσεις, χορωδίες, θεατρικά δρώμενα, φιλανθρωπικά παζάρια, αφηγήσεις και παραμύθια, παραστάσεις καραγκιόζη, περιλαμβάνει το φετινό εορταστικό πρόγραμμα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.