Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ένας νεκρός από έκρηξη στη Ρουμανία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έπεσε σε φρεάτιο όταν έπιασε φωτιά σε εργοστάσιο άρτου.

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και πέντε τραυματίστηκαν σε έκρηξη και πυρκαγιά που προκλήθηκε σε εργοστάσιο άρτου στην πόλη Μπρασόβ της Ρουμανίας.

Ο άτυχος άνδρας έπεσε σε φρεάτιο από τον τέταρτο όροφο του κτιρίου, από ύψος 15 μέτρων, ανασύρθηκε από πυροσβέστες μετά από δίωρη επιχείρηση, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Έκτακτων Περιστατικών της πόλης, όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

«Έφερε πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Κάναμε το καλύτερο. Όλα ήταν έτοιμα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά πέθανε πριν την αναισθησία» ανέφερε η διευθύντρια του νοσοκομείου, Ντανιέλα, Νεκουλόγιου.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, από τους πέντε τραυματίες που μεταφέρθηκαν με εγκαύματα στο νοσοκομείο, δύο νοσηλεύονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας και τρεις στην κλινική πλαστικής χειρουργικής.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 8 το βράδυ, στον μύλο του εργοστασίου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά, την οποία έθεσαν υπό έλεγχο οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επενέβησαν άμεσα. Στον τόπο της έκρηξης βρίσκονταν 11 άνθρωποι, πέντε από τους οποίους κατάφεραν να βγουν σώοι.

Συνολικά 12 ομάδες διάσωσης και ασθενοφόρα της Υπηρεσίας Έκτακτης Ανάγκης (SMURD) και 12 πυροσβεστικά οχήματα με νερό και αφρό έσπευσαν στην περιοχή.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.