Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Έφηβη προκαλεί αστυνομικό σε… χορό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε το βίντεο που έγινε viral.
Ενώ η Αμερική μαστίζεται από τις δολοφονίες Αφροαμερικανών από λευκούς αστυνομικούς, υπάρχει και η άλλη όψη του αμερικανικού Σώματος, που δείχνει ότι η ένταση μπορεί να λυθεί και με άλλους τρόπους εκτός από τη βία.

Στην αρχή της εβδομάδας μία αστυνομικός παρενέβη σε καυγά μεταξύ κοριτσιών σε πάρκο συνοικίας στην Ουάσιγκτον και τους ζήτησε να διαλυθούν. Αντί όμως τα κορίτσια να σταματήσουν μία από αυτές έβγαλε το κινητό της και άρχισε να χορεύει το hit «Watch me(Whip/Nae Nae)». Τότε η αστυνομικός της είπε ότι μπορεί να το χορέψει καλύτερα, η έφηβη την προκάλεσε σε χορευτική μονομαχία, η αστυνομικός δέχτηκε και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

Η έφηβη φορώντας ένα μαύρο τζιν και κόκκινα παπούτσια κάνει χορευτικές φιγούρες απέναντι από την αστυνομικό που με το αλεξίσφαιρο, τη ζώνη και το περίστροφο δεν διστάζει να λικνιστεί στους ρυθμούς του τραγουδιού.

«Με αγκάλιασε και μου είπε "πώς σε λένε" και χαμογελούσε. Κι' εγώ είπα "Έι, χρειαζόμαστε πιο πολλούς αστυνομικούς σαν και σένα"» είπε η έφηβη



Το βίντεο έγινε viral και ο Μπαράκ Ομπάμα σχολίασε με ενθουσιασμό τη σκηνή μέσω του προσωπικού του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter «Ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι η αστυνόμευση της γειτονιάς μπορεί να γίνει με "Nae Nae"; Σούπερ παράδειγμα ότι η αστυνομία μπορεί να διασκεδάζει προστατεύοντάς μας».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.