Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Οι Anonymous «βγάζουν τις κουκούλες» των μελών της Κου-Κλουξ-Κλαν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την ταυτότητα 1.000 μελών της ρατσιστικής οργάνωσης θα αποκαλύψουν οι χάκερς.

Πόλεμο ενάντια στην Κου-Κλουξ-Κλαν κήρυξαν οι Anonymous την Τετάρτη, ανακοινώνοντας την πρόθεσή τους να αποκαλύψουν την ταυτότητα 1.000 μελών της αμερικανικής ρατσιστικής οργάνωσης, με αφορμή την πρώτη επέτειο από τις αντιρατσιστικές διαδηλώσεις στο Φέργκιουσον, που βάφτηκαν με αίμα.

Συγκεκριμένα δια μέσου του επίσημου ,λογαριασμού τους στο Twitter οι Anonymous, ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν στις 24 Νοεμβρίου την ημέρα της επετείου των διαδηλώσεων στο Φέργκιουσον, να δημοσιοποιήσουν τα ονόματα περί των 1000 ενεργών μελών της οργάνωσης.

Όπως διευκρινίζουν ένας εκ των χάκερ της ομάδας εργαζόταν επί ένα ολόκληρο χρόνο και έχει καταφέρει να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα νέο λογαριασμό Twitter της KKK και έχει καταφέρει να εξάγει τα δεδομένα περίπου 1.000 μελών της.

«Κου Κλουξ Κλαν, ποτέ δεν σταματήσαμε να σας παρακολουθούμε», τονίζει η ομάδα σε πρόσφατη ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στις Pastebin. «Μετά από στενή παρακολούθηση, που διάρκεσε πολύ καιρό, είμαστε πλέον σίγουροι για την ορθότητα των δεδομένων που έχουμε και που αφορούν την οργάνωσή σας. Είστε αποτρόπαιοι. Ποινικοί. Είστε πολλά περισσότερα από εξτρεμιστές, από μια ομάδα μίσους. Λειτουργείτε περισσότερο σαν τρομοκράτες και θα πρέπει να αναγνωρίζεστε και να αντιμετωπίζεστε ως τέτοιοι», συμπλήρωναν στην ανακοίνωσή τους, απευθυνόμενοι στα μέλη της ΚΚΚ.

«Είστε τρομοκράτες που κρύβεστε πίσω από ένα σεντόνι και έχει παρεισφρήσει σε κάθε επίπεδο της κοινωνίας. Το απόρρητο πια δεν υπάρχει για την ΚΚΚ στον κυβερνοχώρο. Βάφετε τα χέρια σας με αίμα εδώ και 200 χρόνια», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Όπως διευκρινίζει η ομάδα των χάκερς, τα ονόματα 1000 μελών της ΚΚΚ και οργανώσεων παρόμοιας ιδεολογίας θα δοθούν στη δημοσιότητα, σε μία επιχείρηση μεγάλης κλίμακας που ονομάζεται «Operation KKK».

Η ίδρυση της πρώτης Κου Κλουξ Κλαν χρονολογείται στις 24 Δεκεμβρίου 1865 στο Τενεσί, αμέσως μετά τον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο. Η οργάνωση έφτασε στην ακμή της στη δεκαετία του 1920, περίοδο κατά την οποία διέθετε περισσότερα από 4.000.000 μέλη. Στη νεότερη ιστορία της, η Κου Κλουξ Κλαν ταυτίζεται με μικρότερες μεμονωμένες ομάδες, ενίοτε συνδεδεμένες με άλλες ακροδεξιές οργανώσεις, ενώ συνεχίζει να αριθμεί αρκετές χιλιάδες μέλη.

Να υπενθυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι Anonymous πήραν τα όπλα εναντίον της ΚΚΚ. Παλαιότερα είχαν καταφέρει να παραβιάσουν έναν από τους επίσημους λογαριασμούς του ΚΚΚ. Τότε, ένας κλάδος της Κου Κλουξ Κλαν, η Traditionalist American Knights of the Ku Klux Klan (TAKKKK), είχε εκδώσει απειλές που θα ασκήσει θανατηφόρα βία κατά των διαδηλωτών στο Φέργκιουσον.





Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.