Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ένας νεκρός σε κεντρικό σταθμό τρένου στην Ουάσιγκτον

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αστυνομικός σκότωσε άνδρα που είχε μαχαιρώσει τη σύζυγό του.

O κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός της Ουάσιγκτον «Union Station», που βρίσκεται κοντά στο Καπιτώλιο, εκκενώθηκε χθες όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί. Αργότερα έγινε γνωστό ότι ένας άνδρας της ασφάλειας άνοιξε πυρ εναντίον ενός άλλου άνδρα, ο οποίος είχε μαχαιρώσει τη σύζυγό του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. «Ο ύποπτος υπέκυψε», δήλωσε ο Σον Χίκμαν εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Η γυναίκα δέχθηκε μία μαχαιριά στα πλευρά από τον άνδρα» έξω από τον σταθμό, εξήγησε στους δημοσιογράφους ένας αξιωματούχος της αστυνομίας, ο Τζεφ Μπράουν, προσθέτοντας ότι φαίνεται πως επρόκειτο «για συζυγικό καυγά».

Ένας άνδρας της ασφάλειας που έφερε όπλο και φυλούσε τον σταθμό «καταδίωξε το πρόσωπο αυτό» μέχρι το εσωτερικό του σταθμού. «Του ζήτησε να σταματήσει και να πετάξει το όπλο του», συνέχισε ο Μπράουν. «Ο ύποπτος στράφηκε προς τον άνδρα της ασφάλειας και έτρεξε προς το μέρος του κρατώντας το μαχαίρι. Ο άνδρας της ασφάλειας πυροβόλησε μία φορά, τραυματίζοντας τον ύποπτο».

Μόλις ακούστηκε ο πυροβολισμός εκατοντάδες άνθρωποι που βρίσκονταν στο Union Station τράπηκαν σε φυγή, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν εικόνες από εκατοντάδες ανθρώπους να βγαίνουν τρέχοντας από τον σταθμό.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.