Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΕΕ: Διευκολύνεις στους μηχανικούς σχετικά με τα capital controls

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι αναφέρει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Επεκτείνεται το σύστημα κατάθεσης αμοιβών μηχανικών και με χρέωση λογαριασμού, αντί μόνο μετρητών, ενώ από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015 θα παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας της συναλλαγής «Αμοιβές Μηχανικών» μέσω των εναλλακτικών καναλιών i-bank της Εθνικής Τράπεζας (Internet Banking).

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Γιώργος Στασινός, «η συνεργασία μας με την Εθνική Τράπεζα για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι μηχανικοί, έφερε αποτελέσματα. Οι διευκολύνσεις αυτές έπρεπε να προσφέρονται ήδη στους μηχανικούς και με γόνιμη συνεργασία καταφέραμε να γίνει πράξη».

Επεσήμανε επίσης, ότι «παρακολουθούμε καθημερινά τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα capital controls και θα παρεμβαίνουμε για τη διευκόλυνση των συναδέλφων μηχανικών, πιέζοντας του αρμόδιους φορείς για άμεσες λύσεις».

Όπως ανακοινώθηκε, η εξέλιξη αυτή επήλθε ύστερα από επιστολή του προέδρου του ΤΕΕ τον Ιούλιο και τις γόνιμες επαφές της διοίκησης και στελεχών του Τεχνικού Επιμελητηρίου με διευθυντικά στελέχη της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος που ακολούθησαν.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.