Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Το παιδί-θαύμα της γυμναστικής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 2χρονος που βάζει τα γυαλιά ακόμα και σε έμπειρους γυμναστές.

Ανάποδες τούμπες, ισορροπία, κυβίστηση, περίπλοκες στάσεις yoga, είναι μερικές από τις γυμναστικές φιγούρες που δυσκολεύουν ακόμα και τους πιο καταξιωμένους των αθλητών. Οι ίδιες όμως κινήσεις αποδεικνύονται παραπάνω από εύκολες για τον 2χρονο Arrat Hosseini από το Ιράν.



Ο μικρός δεν έχει καμία επαγγελματική κατάρτιση καθώς είναι μόλις δύο ετών, παρόλα αυτά προπονείται 20 λεπτά καθημερινά και είναι σε θέση να εκτελέσει κάθε περίπλοκη πόζα.



Μάλιστα οι γονείς του ισχυρίζονται πως έχει τελειοποιήσει την τακτική του αφού εξασκείται από όταν ήταν μόλις εννέα μηνών. «Οι γυμναστικές φιγούρες που κάνει στα βίντεο που δημοσιεύουμε στο Intagram, είναι αποτέλεσμα μερικών λεπτών εξάσκησης. Μέσα σε 10 λεπτά από όταν του δείξεις κάτι είναι ικανός να το αναπαράξει και μάλιστα να το τελειοποιήσει», ισχυρίζεται η περήφανη, και δικαίως, μητέρα του Arrat.



Αυτός είναι και ο λόγος που οι καταπληκτικές ακροβατικές επιδείξεις και η ευελιξία του γεννούν των θαυμασμό των χρηστών του διαδικτύου.



Το παιδί θαύμα της γυμναστικής, ο Arat Hosseini, ζει μαζί με τους γονείς του Mohamad και Fatemeh, στην πόλη Babol στην επαρχία Mazandaran του Ιράν. Οι περισσότερες από τις φιγούρες του έχουν γυριστεί μέσα στο σπίτι της οικογένειας.



Στο βίντεο και στις φωτογραφίες τον βλέπουμε να γυμνάζεται πάνω στην τηλεόραση, σε πάγκο της κουζίνας, τις σκάλες ακόμα και να αναρριχάται σε τοίχους.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.