Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Πόσοι αστυνομικοί χρειάζονται για να συλλάβουν έναν 16χρονο;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε το βίντεο από την Καλιφόρνια.

Ένας νεαρός Αμερικανός, όπως βλέπετε και από τα πλάνα του παρακάτω βίντεο, συλλαμβάνεται με τη χρήση βίας, στο Stockton, της Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Μεταξύ των κατηγοριών που απαγγέλθηκαν στον 16χρονο, ήταν αντίσταση κατά των αρχών.

Ο νεαρός, κινούνταν νωρίς το πρωί κοντά σε αμαξοστάσιο λεωφορείων, όταν ένας αξιωματικός της αστυνομίας τον πρόσεξε. Ο ένστολος ακινητοποιεί τον 16χρονο και αρχίζει να ασκεί βία με το γκλοπ του. Παρόντες στη σκηνή ήταν και δεκάδες περαστικοί οι οποίοι άρχισαν να αποδοκιμάζουν τη πράξη του αστυνομικού με φράσεις όπως: «Άφησέ τον ήσυχο, δεν έκανε τίποτα κακό» και «είναι απλά ένα παιδί». Ο ένστολος, όχι μόνο αγνόησε τις κραυγές των πολιτών, αλλά κάλεσε και ενισχύσεις. Επί τόπου, κατέφτασαν πέντε αστυνομικοί ενώ μέχρι την τελική σύλληψη, συνολικά εννέα ένστολοι ενεπλάκησαν στο συμβάν. Ο νεαρός, αφέθηκε ελεύθερος αργότερα την ίδια ημέρα.

Όπως ανέφεραν οι αρχές, ο νεαρός περπατούσε σε σημείο του δρόμου που ήταν αποκλειστικά για λεωφορεία, λέγοντας πως ήταν θέμα ασφάλειας.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.