Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

«Ο χορός είναι ζωή»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διεθνές φεστιβάλ χορού τον Ιούλιο στην Καλαμάτα.

Ξεχωριστές πτυχές της σύγχρονης ελληνικής και διεθνούς χορευτικής δημιουργίας, του διαλόγου για τις παραστατικές τέχνες, την εξειδικευμένη εκπαίδευση, αλλά προσφέροντας και την απόλαυση του χορού που αφορά όλους –επαγγελματίες, σπουδαστές, ερασιτέχνες και κοινό, έχει σκοπό να αναδείξει το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 24 Ιουλίου 2015

To Διεθνές Φεστιβάλ Χορού στην Καλαμάτα, την πόλη της οποίας Δήμαρχος είναι ο Παναγιώτης Ε. Νίκας, διοργανώνεται από το Διεθνές Κέντρο Χορού Καλαμάτας (ΔΙ.ΚΕ.ΧΟ.), με Καλλιτεχνική Διευθύντρια τη Βίκυ Μαραγκοπούλου. Το ΔΙ.ΚΕ.ΧΟ. είναι τομέας της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας.

Το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, εδώ και είκοσι ένα χρόνια, συμβάλλει αδιάλειπτα στην καλλιτεχνική ζωή του τόπου και είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο ευρωπαϊκό φεστιβάλ. Επίτευγμα πολιτιστικής αποκέντρωσης, έχει χαρακτηριστεί πρότυπο και έχει επαινεθεί επανειλημμένως για την παραδειγματική λειτουργία του και τη σταθερή πορεία του, προσηλωμένο στις αρχές και τους στόχους που έχει θέσει.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.kalamatadancefestival.gr


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.