Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

Εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του δέρματος και το μελάνωμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Περιλαμβάνει εξέταση του κοινού από ιατρούς δερματολόγους.

Για μια ακόμη χρονιά, ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου - ΑγκαλιάΖΩ πραγματοποιεί εκστρατεία ενημέρωσης για πρόληψη-έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος και του μελανώματος.

Η δράση υλοποιείται σε 5 δήμους της Αττικής από 27 Μαΐου έως 10 Ιουλίου 2015 και πιο συγκεκριμένα στους δήμους Νίκαιας-Ρέντη, Αμαρουσίου και Αγκιστρίου.

Η δράση περιλαμβάνει ενημερωτική ημερίδα με ομιλίες από διακεκριμένους ιατρούς δερματολόγους με θέμα «Καρκίνος του Δέρματος και Μελάνωμα: Πρόληψη και Θεραπεία» και εξέταση του κοινού από ιατρούς δερματολόγους.

Το πρόγραμμα της δράσης έχει ως εξής:

- Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 στα Δημοτικά Ιατρεία Νίκαιας (Βοσπόρου 2 και Αμερικανίδων Κυριών) του δήμου Νίκαιας - Ρέντη.

- Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 στο δήμο Αμαρουσίου

- Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 στο δήμο Αγκιστρίου.

Η ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο Αγκιστρίου κα η εξέταση του κοινού θα γίνει στο αγροτικό ιατρείο.

Οι ενημερωτικές ημερίδες θα πραγματοποιούνται σε κάθε Δήμο από 10.30 - 11.30 π.μ. και οι εξετάσεις του κοινού από τις 11.30 - 14.00 και από 16.00 - 20.00.

Η καμπάνια θα υλοποιηθεί με τη επιστημονική επιμέλεια της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μελανώματος και με την ευγενική χορηγία των εταιρειών Bristol – Myers Squibb και Leo Pharmaceuticals.
Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.