Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Διαδήλωση στο Σύνταγμα με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης.

Συγκέντρωση σήμερα στις 19:30 το απόγευμα, στο Σύνταγμα, με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη», προγραμματίζεται μέσω facebook, με τη σχετική σελίδα να μετρά ήδη 11.000 συμμετοχές.

«Η συγκέντρωση στόχο έχει να καταθέσει την αγωνία και διαμαρτυρία μίας μεγάλης μερίδας πολιτών, για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης. Αγωνία για την κατάληξη και διαμαρτυρία για την αποσπασματική και ελλιπή ενημέρωση. Στόχος μας επίσης είναι να διατρανώσουμε την προσήλωσή μας στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και την προστασία των κατακτήσεων δύο γενεών», σημειώνουν στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές.

«Περιμένουμε όλους, χωρίς πανό, χωρίς σημαίες, χωρίς συνθήματα, ειρηνικά να γεμίσουν το Σύνταγμα. Προτείνουμε όπλο μας να είναι μια σφυρίχτρα – να αφυπνισθούν, έστω και συμβολικά, οι συμπολίτες μας», αναφέρουν ακόμη και προσθέτουν:



«Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις φωνές μας υπέρ της παραμονής της χώρας μας στο Ευρώ, υπέρ της παραμονής της χώρας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Επιλέγουμε την Ευρώπη του πλουραλισμού, την Ευρώπη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της προόδου. Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση. Οι στιγμές είναι κρίσιμες δεν γίνεται να παραμείνουμε βωβοί θεατές».

 

Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.