Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ρακοσυλλέκτης «έσβησε» σε πλατεία της Βάρδας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βρέθηκε πεσμένος μέσα στα χορτάρια.
Με τον χειρότερο τρόπο τελείωσε η αναζήτηση… μιας καλύτερης ζωής για έναν 56χρονο άστεγο ρακοσυλλέκτη από τη Ρουμανία, που βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης νεκρός, πεσμένος μέσα στα χορτάρια, στην κεντρική πλατεία της Βάρδας.

Ο 56χρονος Manoila Anghel ζούσε πάνω από 5 χρόνια στη Βάρδα και έβγαζε τα προς το ζην μαζεύοντας παλιοσίδερα και άλλα άχρηστα πράγματα, τα οποία μεταπουλούσε για να εξασφαλίσει το φαγητό της ημέρας.

Το τελευταίο διάστημα ο 56χρονος είχε βρει κατάλυμα, μαζί με έναν ομοεθνή του, σε ένα εγκαταλελειμμένο τυροκομείο στην περιοχή της Βάρδας. Ωστόσο, μέχρι αργά το μεσημέρι δεν είχε επιστρέψει στο κατάλυμά του και έτσι ο συγκάτοικός του έκανε μια «ερευνητική» βόλτα, μήπως τον συναντήσει.

Η βόλτα κατέληξε στην κεντρική πλατεία της Βάρδας, εκεί που συνήθιζαν να κάθονται τις ώρες που δεν έψαχναν για παλιοσίδερα, και δεν άργησε να τον βρει πεσμένο στα χόρτα, σε μια άκρη της πλατείας.

Ο άνδρας άρχισε να καλεί σε βοήθεια και στο σημείο συγκεντρώθηκαν περίοικοι οι οποίο κάλεσαν αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα της Βάρδας. Στο σημείο βρέθηκε αμέσως ισχυρή δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος ενώ ο 56χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, όπως αναφέρει το patrisnews.gr, έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ο θάνατος του 56χρονου πιθανός να οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ωστόσο περισσότερο «φως» στα αίτια του θανάτου του 56χρονου θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα στην Πάτρα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.