Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Φρίκη στην Πάτρα από παππού που ασελγούσε στο 10 μηνών εγγόνι του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τον έπιασε επ' αυτοφώρω ο γιος του.

Ξεπερνούν και την πιο νοσηρή φαντασία οι πράξεις ενός 80χρονου στην Πάτρα που πιάστηκε «στα πράσα» την ώρα που ασελγούσε στο μόλις 10 μηνών εγγόνι του.

Όπως μεταδίδει το patrastimes.gr, o σάτυρος γέρος δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί του, όμως ασέλγησε με τον πιο φρικτό τρόπο στο ίδιο του το εγγόνι! Βάζοντας ζάχαρη στο σεξουαλικό μόριό του και υποβάλλοντας το μωρό σε ανωμαλία πέρα από κάθε φαντασία!

Όλα ξεκίνησαν εδώ και μήνες όταν οι εκπαιδευτικοί γονείς, λόγω της πρωινής τους εργασίας, αποφάσισαν να φέρνουν τον παππού στο σπίτι τους για να φυλάει το μωρό! Και σίγουρα δεν θα μπορούσαν να διανοηθούν πως είχαν να κάνουν με ανώμαλο!

Δεν γνωρίζουν για πόσο καιρό ο ηλικιωμένος «πασπάτευε» το παιδί τους, όμως ο πατέρας υπέστη σοκ όταν προ μερικών εβδομάδων ο πατέρας μπήκε μέσα στο σπίτι και ήρθε αντιμέτωπος με το φρικτό θέαμα. Ο πατέρας του δεν είχε ακούσει το κλειδί και ο γιος (και πατέρας του βρέφους) τον είδε… με κατεβασμένα τα παντελόνια! Αυτό ήταν! Κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί, ενώ είδε και την ζάχαρη ακριβώς δίπλα στον ανώμαλο άνδρα οπότε… επιβεβαίωσε τα όσα εκείνη την στιγμή αστραπιαία του πέρασαν από το μυαλό! Επιτέθηκε στον πατέρα του και τον πλάκωσε στο ξύλο!

Το ζευγάρι σε κατάσταση σοκ δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη. Ευτυχώς ο ανώμαλος παππούς δεν είχε «πειράξει» το παιδί στα γεννητικά του όργανα ή στον πρωκτό του. Τον έβαζε όμως να κάνει αυτή την φρικιαστική ενέργεια, χωρίς βέβαια το βρέφος να καταλαβαίνει τι συνέβαινε.

Η μητέρα υπέστη νευρικό κλονισμό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως νοσηλεύθηκε σε Νοσοκομείο.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.