Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Διαδικτυακά μαθήματα e-learning για οικογένειες ατόμων με αναπηρία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Grundtvig E-SUNET διοργανώνει διαδικτυακά μαθήματα e-learning για οικογένειες ατόμων με αναπηρία. Τα μαθήματα αυτά εστιάζονται στην προώθηση της αυτοδιάθεσης και της ανεξάρτητης διαβίωσης των ατόμων με αναπηρία. Επικεντρώνονται στις έννοιες της αυτονομίας, της αυτορρύθμισης, της ψυχολογικής ενδυνάμωσης και της αυτοπραγμάτωσης. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας στο Ίντερνετ. 

Τα μαθήματα θα αρχίσουν στις αρχές Μαΐου και θα υπάρχει υποστήριξη από ειδικούς. Είναι δωρεάν αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές.

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στα μαθήματα αυτά ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες για να προωθήσετε αυτή την ανακοίνωση σε άτομα που θα ενδιαφέρονταν να συμμετάσχουν στα μαθήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail στο euprograms@action.gr 

Το πρόγραμμα διοργανώνεται ταυτόχρονα σε 8 χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Ιταλία, Ισπανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Γαλλία και Αυστρία). Οι συμμετέχοντες εάν το επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να συναντήσουν διαδικτυακά άλλα μέλη οικογενειών ΑΜΕΑ από τις χώρες αυτές και να συζητήσουν θέματα που τους απασχολούν.

Με εκτίμηση,

Κώστας Διαμαντής- Μπαλάσκας
Action Synergy
www.action.gr 
https://www.facebook.com/ActionSynergySA


Πηγή: www.action.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.