Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Νταντά έκαιγε και χτυπούσε 3χρονο κορίτσι!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η δράση της καταγράφηκε από τους γονείς σε βίντεο.

Βασανιστήρια πέρασε στα χέρια της νταντάς που είχε αναλάβει τη φροντίδα του ένα 3χρονο κορίτσι από το Κονέκτικατ. Η κάμερα που τοποθέτησαν οι γονείς της μικρής στο σπίτι, με την υποψία πως κάτι δεν πάει καλά, κατέγραψε απίστευτες εικόνες με την Lidia Quilligana να πνίγει και να χτυπά την 3χρονη και να της καίει τα πόδια και τα χέρια σε καυτή εστία ενώ η μικρή ούρλιαζε από τον πόνο!

Νταντά έκαιγε και χτυπούσε 3χρονο κορίτσι!

«Μπορεί κανείς να ακούσει τα ουρλιαχτά του κοριτσιού, βλέπουμε τη νταντά να αρπάζει τα χέρια της μικρής και να τα ακουμπά στο καυτό μάτι…», περιέγραψε στο δικαστήριο η εισαγγελέας, χαρακτηρίζοντας το βίντεο το χειρότερο που έχει δει ποτέ στη διάρκεια της καριέρας της.

Η Quilligana εργαζόταν στην οικογένεια του κοριτσιού για σχεδόν ένα χρόνο, σημειώνει η Daily Mail. Τον περασμένο Δεκέμβριο οι γονείς άρχισαν να υποψιάζονται πως κάτι συμβαίνει και τοποθέτησαν την κάμερα.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης της νταντάς πάντως υποστήριξε πως οι κατηγορίες είναι αστήρικτες και πως η γυναίκα γνώριζε πως καταγράφονταν οι κινήσεις της. Μάλιστα άλλες τέσσερις οικογένειες απηύθυναν στο δικαστήριο επιστολές υποστήριξης στην νταντά.

Η Quilligana αντιμετωπίζει κατηγορίες κακοποίησης παιδιού και θα εμφανιστεί και πάλι ενώπιον δικαστηρίου στις 22 του μήνα. Η εγγύησή της ορίστηκε στο ένα εκατομμύριο δολάρια.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.