Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Πατέρας έγινε... αδελφός του γιου του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μητέρα έκανε παιδί με τον ομοφυλόφιλο γιο της.

Μια βρετανίδα μητέρα, βοήθησε τον 24χρονο ομοφυλόφιλο γιο της να γίνει πατέρας, μιας και προσφέρθηκε να κάνει εκείνη το παιδί του.

Ο νεαρός Kyle ανυπομονούσε, παρά το νεαρό της ηλικίας του, να γίνει πατέρας, οπότε και απευθύνθηκε στη λύση των παρένθετων μητέρων. Ωστόσο, το γεγονός ότι ήταν ομοφυλόφιλος και ελεύθερος, περιόρισε τις επιλογές του. Αφού απογοητεύτηκε αναζητώντας παρένθετες μητέρες σε κλινικές όλης της χώρας, ο νεαρός στράφηκε στη μητέρα του.

Η 46χρονη Anne-Marie Casson, έφερε τον περασμένο Ιούλιο τον γιο του... γιου της, τον Miles: το μωρό γεννήθηκε από το σπέρμα του 24χρονου και το ωάριο ανώνυμης δότριας που εμφυτεύτηκαν στην μήτρα της μητέρας του.

«Έκλαιγα συνέχεια», δήλωσε ο Kyle, περιγράφοντας την ευτυχία του κατά τη γέννηση του γιου του. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Ο Kyle Casson



Το πρόβλημα όμως που δημιουργήθηκε, είναι ότι στα μάτια του νόμου, ο Kyle είναι γιος και αδελφός του Miles!
«Καταλαβαίνω ότι πολλοί δε θα συμφωνήσουν με αυτό, αλλά μπορούν να έχουν τις απόψεις τους. Έχω ένα γιο και είμαι πολύ χαρούμενος. Όσο κάποιος μπορεί να προσφέρει σπίτι και αγάπη, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μπορεί να γίνει γονιός. Ανεξάρτητα από τη σεξουαλικότητα και το φύλο, εφόσον μπορεί κανείς να φροντίσει το παιδί, δεν βλέπω ποιο είναι το πρόβλημα. Βγάζω χρήματα για τον εαυτό μου, χωρίς να επιβαρύνω το κράτος, έχω το δικό μου σπίτι, και τη δική μου δουλειά», δήλωσε ο Kyle σε βρετανικό μέσο.

Ο Kyle Casson με τη μητέρα του



Όπως αναφέρουν νομικοί κύκλοι στη Βρετανία, η υπόθεση του kyle είναι μοναδική. Ο νεαρός είναι ο πρώτος αδέσμευτος άντρας στη χώρα που έκανε παιδί, χρησιμοποιώντας ως παρένθετη μητέρα την ίδια του τη μητέρα.

Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η κατάσταση είναι απολύτως νόμιμη και ο Kyle μπορεί να υιοθετήσει τον 8μηνών σήμερα γιο του-αλλά από νομικής άποψης, είναι και αδελφός του.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.