Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Έκαψε 28.000 ευρώ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μία 35χρονη γυναίκα, από την Κίνα, θέλησε να βράσει νερό στον ξυλόφουρνο του σπιτιού της, όμως είχε ξεχάσει πως μέσα στον φούρνο είχε κρύψει, μαζί με τον άντρα της χρήματα! Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η σακούλα με τα χρήματα έγινε παρανάλωμα του πυρός.





Ο σύζυγός της, ιδιοκτήτης μιας μικρής κατασκευαστικής εταιρείας είχε δανειστεί τα χρήματα, που αντιστοιχούσαν σε περίπου 28.000 ευρώ, από φίλους και συγγενείς για να πληρώσει τους εργαζομένους του.



Για ευνόητους λόγους και μέχρι να καταβληθούν οι μισθοί, οι δύο τους είχαν κρύψει τα χρήματα στη σόμπα. Κάτι που η σύζυγος ξέχασε. Όταν διαπίστωσε τι ακριβώς είχε γίνει, προσπάθησε να σώσει την κατάσταση ρίχνοντας νερό. Μάταια, όμως, αφού τα χρήματα είχαν καταστραφεί.



Μάλιστα, ο 39χρονος άνδρας απευθύνθηκε και στην Τράπεζα της Κίνας. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι τού εξήγησαν πως, αν έχει καταστραφεί πάνω από το μισό ενός χαρτονομίσματος, δεν μπορούν να το αντικαταστήσουν.



«Ήταν μεγάλο πλήγμα. Η σύζυγός μου είναι συντετριμμένη. Πρέπει να τη συγχωρήσω. Θα επιβιώσουμε», είπε αργότερα ο 39χρονος.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.