Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Της έφαγαν τη μύτη τα έντομα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κανείς δεν ήθελε να υιοθετήσει την Druga μέχρι που εμφανίστηκε η 44χρονη Kristern.

Η μικρή Durga από την Ινδία έχει κάθε λόγο, πλέον να χαμογελάει. Μπορεί η ζωή να μην της φέρθηκε καλά, με το γεννήθηκε, όμως τώρα έχει βρει μια ζεστή οικογένεια για να μεγαλώσει.

Η μικρή εγκαταλείφθηκε σε ένα θάμνο μόλις γεννήθηκε με αποτέλεσμα έντομα να φάνε τη μύτη της. Η αστυνομία τη βρήκε να παλεύει για τη ζωή της και τη μετέφερε σε μία κλινική στη δυτική Ινδία. Οι πιθανότητες που έδιναν οι γιατροί για να ζήσει ήταν ελάχιστες, όμως η Durga αποδείχτηκε σκληρό καρύδι και μόλις ανάρρωσε μεταφέρθηκε σε ορφανοτροφείο, αλλά δεν υπήρχαν λεφτά για πλαστική επέμβαση, ώστε να αποκτήσει ξανά μύτη.

Κανείς δεν ήθελε να την υιοθετήσει, μέχρι που βρέθηκε η 44χρονη Kristen, που την υιοθέτησε και την πήρε στο σπίτι της μαζί με την αδερφή της Munni.

«Κοιτάω τα κορίτσια μου και είμαι τόσο χαρούμενη. Τις αγαπάω πολύ, είναι όλος ο κόσμος μου» λέει η δασκάλα από το Loveland που άφησε τη δουλειά της για λίγους μήνες ώστε να βοηθήσει τα κορίτσια να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον τους, σύμφωνα με τη Daily Mail.







Μόλις μπήκαν στο σπίτι έτρεξαν αμέσως στον υπολογιστή και το πρόσωπό τους φωτίστηκε από χαρά, λέει η Kristen. «Συγκινήθηκα. Αυτό το κορίτσι, με τα υπέροχα μάτια, έχει υποφέρει τόσο στη ζωή της» λέει για την Druga η 44χρονη.

Η ευτυχισμένη μητέρα λέει ότι θέλει κάποια στιγμή να παντρευτεί, αλλά ο άντρας που θα βρει θα πρέπει να θέλει να γίνει ο πατέρας των κοριτσιών». Θα χρειαστεί ένας πολύ ξεχωριστός άντρας για τις τρεις μας. Θα είμαι πολύ προσεχτική για τον άνθρωπο που θα μπει στη ζωή μας» λέει.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.