Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Πέντε νέες εφαρμογές για όλα τα γούστα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για να περνάει ευχάριστα η ώρα.
Με πάνω από ένα εκατομμύριο εφαρμογές «εκεί έξω» και δεκάδες να κυκλοφορούν στη διαδικτυακή αγορά κάθε μέρα, είναι δύσκολο να παρακολουθεί κανείς κάθε τι καινούριο που βγαίνει.

Για να μένετε ενημερωμένοι, αλλά και για να περνάει ευχάριστα η ώρα… στο κινητό, δείτε παρακάτω πέντε εφαρμογές που ενδεχομένως να μη γνωρίζατε ότι υπάρχουν και μπορεί να σας φανούν χρήσιμες ή ενδιαφέρουσες.

1. Alto's Adventure



Οι λάτρεις του snowboard –και όχι μόνο- θα τη λατρέψουν, ειδικά αν δε βρίσκονται ανεβασμένοι σε κάποια χιονισμένη βουνοπλαγιά. Το Alto's Adventure είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με ένα snowboarder να προσπαθεί να «δαμάσει» τα βουνά, κυνηγώντας λάμα, κάνοντας back flips και διάφορα άλλα κόλπα… μέρα-νύχτα.

Τιμή: 1,99 δολάρια (iOS)

2. AudioShot



Το AudioShot είναι μια εφαρμογή για iPhone, που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν τραγούδια στους φίλους τους από τα Spotify, Pandora, Rdio, Rhapsody και iTunes.

Διατίθεται δωρεάν (iOS)

3. OneMinute



Κάθε μέρα, μία φορά την ημέρα, το OneMinute στέλνει μια ειδοποίηση στο χρήστη –κάθε φορά σε διαφορετική ώρα- ενημερώνοντάς τον ότι έχει 60 δευτερόλεπτα για να τραβήξει μια φωτογραφία. Όταν τελειώσει ο χρόνος, η εφαρμογή συλλέγει και δημοσιεύει όλες τις φωτογραφίες από τους χρήστες της σε όλον τον κόσμο, δημιουργώντας ένα μεγάλο photo collage.

Διατίθεται δωρεάν (iOS, Android)

4. Astropad



Για τους επίδοξους καλλιτέχνες, αλλά και όσους έχουν όντως μια καλλιτεχνική φλέβα μέσα τους, το Astropad επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν το iPad τους για να σχεδιάσουν, ζωγραφίσουν και χρωματίσουν στον Mac τους. Υπάρχει η επιλογή διόρθωσης χρωμάτων, υποστήριξη Photoshop και λειτουργεί είτε με wi-fi ή με USB.

Διατίθεται δωρεάν (iOS)

5. Tworlds



Η εφαρμογή Tworlds είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να βλέπει κανείς εικόνες από τη ζωή σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη.

Διατίθεται δωρεάν (iOS)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.