Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Οι εκδρομείς του τριημέρου της αποκριάς πάνε εξωτερικό!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο ρυθμό του καρναβαλιού... εκτός ελληνικών συνόρων θα χορέψουν φέτος αρκετοί βορειοελλαδίτες, αριθμός που ίσως να ήταν μεγαλύτερος εάν ευνοούσαν περισσότερο οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις,δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Μακεδονίας-Θράκης Θεολόγης Βύρων.
“Την τελευταία εβδομάδα πριν το τριήμερο της αποκριάς-που φέτος είναι 21-23 Φεβρουαρίου- κλείνουμε ίσως και πάνω από 30% των deals, αλλά δυστυχώς λόγω των τελευταίων εξελίξεων σε πολιτικό επίπεδο, κράτησαν πολλούς που θα ήθελαν να ταξιδέψουν στη βάση τους”, υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι σε σχέση με πέρυσι το “φετινό τριήμερο είναι καλύτερο”.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Βύρωνα, το προσεχές τριήμερο αναμένεται να ταξιδέψουν περίπου 2.500 άτομα, συγκριτικά με το αντίστοιχο περσινό διάστημα που ταξίδεψαν 1.800.

Οι οδικές εκδρομές σε Σόφια, Κωνσταντινούπολη, Βουκουρέστι, Βελιγράδι και Οχρίδα, με το εύρος των τιμών να κυμαίνεται από 119-219 ευρώ, κερδίζουν τους περισσότερους εκδρομείς, ενώ ακολουθούν οι αεροπορικές εξορμήσεις σε Παρίσι, Λονδίνο, Ρώμη, Βερολίνο, Πράγα, Βουδαπέστη και Κύπρο. Το προφίλ των εκδρομέων αφορά σε όλες τις ηλικίες, κυρίως όμως την κατηγορία 35-45.

Μεταξύ άλλων,ο πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων επεσήμανε ότι από την επόμενη εβδομάδα τα πρακτορεία σε Μακεδονία και Θράκη θα έχουν έτοιμα τα οργανωμένα ταξίδια που θα προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους τουρίστες της χώρας μας για τις εορτές του Πάσχα. Στο πλαίσιο αυτό, προέτρεψε τους ενδιαφερόμενους να “κλείσουν” νωρίς την εκδρομή τους, προκειμένου να πετύχουν την καλύτερη δυνατή τιμή.


Πηγή: http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.