Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Αύριο η απόφαση για τα σκουπίδια της Τρίπολης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι κάτοικοι λένε «όχι» στην εναπόθεσή τους στην παλιό ΧΑΔΑ Λεβιδίου.

Συζητήθηκε το μεσημέρι στο Πρωτοδικείο Τρίπολης η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, που κατέθεσαν οι κάτοικοι του Λεβιδίου, κατά της απόφασης του δημάρχου Τρίπολης για εναπόθεση κι αποθήκευση των απορριμμάτων του δήμου, που στοιβάζονται στους δρόμους της πόλης για δύο μήνες, στον παλιό ΧΑΔΑ Λεβιδίου στη θέση Μαγούλα.

Η απόφαση της προσωρινής διαταγής, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εκδοθεί πιθανότατα αύριο Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη και τα ασφαλιστικά μέτρα αναμένεται να εκδικαστούν την προσεχή Παρασκευή.

Σήμερα από νωρίς το πρωί κάτοικοι του Λεβιδίου είχαν κατακλύσει το δικαστικό μέγαρο Τρίπολης, προκειμένου να εκφράσουν την απόφασή τους να μην επιτρέψουν την απόθεση σκουπιδιών στην παλαιά χωματερή της περιοχής, στη θέση Μαγούλα, υπογραμμίζοντας ότι ο χώρος βρίσκεται στην καρδιά του Μαινάλου κι εντός περιοχής Natura, ενώ αποδοκίμασαν έντονα τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας του δήμου Τρίπολης Ηλία Τότση.

Εξάλλου, η χωματερή έχει κλείσει και στην είσοδό της βρίσκονται όλο το εικοσιτετράωρο κάτοικοι κυρίως από το Λεβίδι, αλλά και την ευρύτερη περιοχή περιφρουρώντας τον χώρο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.