Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

«Πρόστιμο» δέκα εκατομμύρια δολάρια ο Άρμστρονγκ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το ποσό – ρεκόρ των δέκα εκατομμυρίων δολαρίων καλείται να πληρώσει ο Λανς Άρμστρονγκ σε παλιό χορηγό του!Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα για τον Λανς Άρμστρονγκ.

Ο αμερικανός ποδηλάτης καλείται να καταβάλει σε παλιά χορηγό εταιρεία του, το ποσό τω δέκα εκατομμυρίων ευρώ λόγω της χρήσης απαγορευμένων ουσιών που έκανε στους αγώνες στους οποίους συμμετείχε με τη βοήθειά της.

Πρόκειται για μια απόφαση του δικαστηρίου, στο οποίο είχε προσφύγει η αμερικανική εταιρεία SCA Promotions και ζητούσε να της καταβληθούν πίσω τα χρήματα τα οποία του είχε προσφέρει για να τρέξει στις τρεις νίκες του από τις συνολικά επτά συμμετοχές του σε «Γύρο της Γαλλίας» .

Η αμερικανική εταιρεία με έδρα στο Ντάλας κέρδισε στη διαμάχη αυτή, με το δικαστήριο να αναφέρει ότι το ποσό των δέκα εκατομμυρίων δολαρίων είναι ένα πρόστιμο για τα ψέματα του Άρμστρονγκ προς την εταιρεία.

Τα χρήματα αυτά ο Άρμστρονγκ καλείται να τα καταβάλει άμεσα. Μάλιστα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι το ποσό αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί ποτέ στην ιστορία της αμερικανικής δικαιοσύνης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.