Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Το iPhone 6 "επέζησε" στην πτώση του από τη στρατόσφαιρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αν και το iPhone 6 ξεκίνησε την πορεία του στις αγορές με βίντεο που το έδειχναν να λυγίζει, η φήμη του αποκαθίσταται με το πείραμα που έκαναν οι ευρηματικοί συνεργάτες της εταιρείας Urban Armor Gear που κατασκευάζει θήκες για τηλέφωνα.

Στο βίντεο που ακολουθεί πετούν ένα iPhone 6 από το διάστημα στη Γη κι εκείνο παρότι σπάει η θήκη του, συνεχίζει να λειτουργεί.

Δεν «επέζησε» μόνο από την πτώση από ύψος 30.480 μέτρων αλλά και από θερμοκρασία που όπως φαίνεται και στο βίντεο ήταν στους -56 βαθμούς Κελσίου.

Οι ευφάνταστοι πειραματιστές έδεσαν το κινητό σε ένα ειδικό μπαλόνι και το άφησαν να αιωρηθεί στη στρατόσφαιρα. Παρά τους ανέμους των 112 χιλιομέτρων, το ψύχος και την πτώση, το κινητό δεν χάλασε.

Όταν το μπαλόνι στο οποίο ήταν «δεμένο» το smartphone της Apple πέρασε τα 101.000 πόδια, το μπαλόνι αποκολλήθηκε και ξεκίνησε η κάθοδος στη Γη. Κάποια στιγμή έκλεισε από μόνο του λόγω των συνθηκών αλλά όταν το βρήκαν, στη Γη πλέον, λειτουργούσε χωρίς πρόβλημα και δεν παρουσίαζε προβλήματα. Το ειδικό εξάρτημα στο οποίο ήταν τοποθετημένο το iPhone έσπασε με την πρόσκρουση στο έδαφος.Δείτε το βίντεο 

Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.