Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Μειωμένο εισιτήριο σε σπουδαστές ΙΕΚ, ΣΔΕ, ΣΕΚ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε Εθνικό και Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Με έγγραφό του το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει ότι η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης υπέγραψε το 2014 Μνημόνιο Συνεργασίας με το Εθνικό Θέατρο και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Το μνημόνιο αφορά την παροχή μειωμένου εισιτηρίου στους ενήλικους καταρτιζόμενους των ΔΙΕΚ και ΔΣΕΚ και τους εκπαιδευόμενους στα ΣΔΕ για όλες τις παραστάσεις παραγωγής τους. Στόχος να βελτιωθεί το πολιτιστικό επίπεδο και να εμπλουτιστεί η καλλιτεχνική παιδεία των εκπαιδευομένων και καταρτιζομένων στο πλαίσιο της Δια Βίου Μάθησης, με την παρακολούθηση αξιόλογων και υψηλού επιπέδου θεατρικών παραστάσεων.

Επίσης γίνεται γνωστό ότι ανέθεσε στο Ίδρυμα Νεολαίος και Δια Βίο Μάθησης τη σύναψη σύμβασης με τον ΟΑΣΑ για την παροχή μειωμένου εισιτηρίου στους καταρτιζόμενους των ΔΙΕΚ και ΔΣΕΚ και τους εκπαιδευόμενους των ΣΔΕ.

Δίδεται επίσης στις διευθύνσεις των ΔΙΕΚ/ΔΣΕΚ/ΣΔΕ η δυνατότητα σύναψης συμβάσεων με ΚΤΕΛ ή άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς των άλλων νομών για τη παροχή μειωμένων εισιτηρίων στους σπουδαστές των ΙΕΚ/ΣΕΚ και τους εκπαιδευόμενους των ΣΔΕ.

Στο έγγραφο αναφέρεται επίσης ότι αποστέλλονται στα ΔΙΕΚ, ΔΣΕΚ και ΣΔΕ οι κάρτες σπουδαστών – καταρτιζομένων και εκπαιδευομένων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.