Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Πρόταση για κλειστά φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στις 30 Ιανουαρίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θολό το τοπίο για το αν θα λειτουργήσουν ή όχι.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής υπενθυμίζει ότι η ημέρα της γιορτής των Τριών Ιεραρχών είναι σχολική γιορτή και ημέρα αργίας για τα φροντιστήρια. Προτείνει λοιπόν στα μέλη του την Παρασκευή 30η Ιανουαρίου να παραμείνουν κλειστά.

Θυμίζουμε ότι το newsbeast.gr με άρθρο του για τα φροντιστήρια και τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών είχε επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αττικής ο οποίος και μας είχε εκφράσει τον προβληματισμό του και μας ενημέρωσε ότι θα συνεδρίαζε το ΔΣ σχετικά με την πρόταση που θα κάνει προς τα μέλη του. Ο ΣΕΦΑ πρότεινε, όπως προειπώθηκε, να παραμείνουν τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης κλειστά.

Όπως είχαμε σημειώσει στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης δεν υπάρχει ενιαία στάση, ενώ φαίνεται ότι το ίδιο ισχύει και για τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών καθώς σε επικοινωνία που είχε το newsbeast.gr με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών μας ενημέρωσαν ότι θα αποφασίσει ο κάθε σύλλογος αφού η γιορτή των Τριών Ιεραρχών δεν είναι αργία αλλά σχολική γιορτή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.