Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ο πιο εξελιγμένος fitness tracker

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Jawbone Up3 διαθέτει τον πιο ακριβή αισθητήρα καρδιακών παλμών.

Η Jawbone ανακοίνωσε τον τρίτης γενιάς fitness tracker της και η ονομασία αυτού Up3.

Ο εν λόγω χτίζει πάνω στον ήδη επιτυχημένο που είχε η εταιρεία στην αγορά με την ονομασία Up2 και τον πάει ένα βήμα παραπέρα προσθέτοντας αισθητήρα καρδιακών παλμών που η εταιρεία υποστηρίζει πως είναι ο πιο ακριβής της wearable αγοράς.

Επίσης έχουμε μια σειρά από νέους αισθητήρες και μια νέα Smart Coach πλατφόρμα που προσφέρει προτάσεις στο χρήστη με βάση την καθημερινή του ενασχόληση και κινητικότητα.

Ο αισθητήρας τον καρδιακών παλμών πέρα από την πρωτοποριακή τεχνολογία της βιοεμπέδησης είναι και λιγότερο ενεργειακά απαιτητικός με αποτέλεσμα το Up3 να έχει μια αυτονομία που φτάνει τις 7 μέρες με μια πλήρη φόρτιση.

Η συσκευή μπορεί να κατηγοριοποιεί τους καρδιακούς παλμούς σε τρεις κατηγορίες – παλμοί κατά την κίνηση – παλμοί κατά την διάρκεια της ημέρας – και παλμοί κατά την διάρκεια της ανάπαυσης.

Το Up3 μπορεί επίσης αυτόματα να καταλαβαίνει τον τύπο άσκησης σας και να αντιλαμβάνεται 4 διαφορετικούς τύπους ύπνου για ακόμη καλύτερα και ακριβή αποτελέσματα.

Όλες οι πληροφορίες θα αναλύονται μέσω της Smart Coach πλατφόρμας της εταιρείας. O κατασκευαστής έχει κάνει αυτή την πλατφόρμα open source που σημαίνει πως θα δουλεύει με τρόπο ανάλογο όπως αυτές των Google Fit, Microsoft Health, Apple HealthKit και Pebble.

Το Up3 θα γίνει διαθέσιμο αρχικά σε χρώμα μαύρο στα 180 δολάρια μέσα στους επόμενους μήνες, με περισσότερα χρώματα να γίνονται διαθέσιμα αργότερα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.