Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Προσλήψεις στην υγεία - Ποιους αφορούν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αντίστροφη μέτρηση έχει σημάνει για την έκδοση προκηρύξεων προκειμένου να προσληφθούν 3.372 άτομα στον χώρο της Υγείας. Οι διαδικασίες, σύμφωνα με την ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου, βρίσκονται στο τελικό στάδιο για τέσσερις διαφορετικές προκηρύξεις, μέσω των οποίων θα πληρωθούν κενά σε διάφορες δομές (νοσοκομεία, κέντρα υγείας, ΕΚΑΒ κ.α.)

Το μεγάλο πακέτο των θέσεων θα καλυφθεί μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας. Πρόκειται για 2.500 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων, όπως βοηθητικό προσωπικό, υγειονομικό, διοικητικό-λογιστικό, νοσηλευτικό, τεχνικό, τραυματιοφορείς κ.α., οι οποίες θα καλύψουν ανάγκες σε νοσοκομεία, κέντρα υγείας και λοιπούς φορείς του τομέα Υγείας. Η χρονική διάρκεια της απασχόλησης θα είναι πέντε μήνες.

Σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος που απευθύνεται σε ανέργους, όσοι επιλεγούν θα αμείβονται με 19,6 ευρώ ημερησίως και όχι περισσότερα από 490 ευρώ τον μήνα σε περίπτωση που είναι ηλικίας 25 ετών και άνω και με 17,1 ευρώ την ημέρα και όχι περισσότερα από 427 ευρώ το μήνα εάν είναι κάτω των 25 ετών.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.