Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Σπάτα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από 26 Νοεμβρίου έως 26 Μαρτίου 2015.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γέφυρα Σπάτων, στα όρια των δήμων Παιανίας-Παλλήνης, εξαιτίας εργασιών ανακατασκευής της, τίθενται σε ισχύ από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 26 Μαρτίου 2015.

Εξαιτίας των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία σε τμήμα της, μεταξύ των οδών Πύρρου και Παπαγγελάκη. Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα αφορά και τα δύο ρεύματα, όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες της εβδομάδος.

Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας για όσο χρονικό διάστημα εκτελούνται τα έργα θα γίνεται ως εξής:

• Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Γέρακα προς Σπάτα, θα διεξάγεται μέσω των οδών Λ. Σπάτων, δεξιά στην οδό Πύρρου, αριστερά στην οδό Παπαγγελάκη και συνέχεια δεξιά στη Λ. Σπάτων.

• Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Σπάτα προς Γέρακα, θα διεξάγεται μέσω των οδών Λ. Σπάτων, αριστερά στην οδό Παπαγγελάκη, δεξιά στην οδό Παπασιδέρη, αριστερά στην ανώνυμη οδό, δεξιά στην οδό Παλαιοπαναγιάς, αριστερά στην οδό Μπέλλου, δεξιά στην οδό Λεονταρίου και αριστερά στη Λ. Σπάτων.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις υποδείξεις της Τροχαίας και ζητείται η κατανόησή τους για το διάστημα που εκτελούνται τα έργα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.