Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Είστε ιδιοκτήτες ταξί ή φορτηγού δημόσιας χρήσης; Σας ενδιαφέρει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τη δυνατότητα να θέσουν σε προσωρινή ακινησία, από τρεις μήνες έως τρία έτη, φορτηγό Δημόσιας Χρήσης και Επιβατικό Δημόσιας Χρήσης (Ταξί), έχουν οι ιδιοκτήτες τους με κοινή απόφαση, που υπέγραψαν ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Αντώνης Μπέζας.

Κατά την διάρκεια της ακινησίας, οι ιδιοκτήτες των παραπάνω αυτοκινήτων απαλλάσσονται της υποχρεωτικής ασφάλισης στον ΟΑΕΕ, της υποχρέωσης ασφάλισης του αυτοκινήτου, καθώς και των τελών κυκλοφορίας, σύμφωνα με Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

"Η ρύθμιση αυτή", όπως αναφέρει σε δήλωσή του, ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, "κρίθηκε αναγκαία για τους ιδιοκτήτες των φορτηγών δημόσιας χρήσης αυτοκινήτων και τους ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι λόγω της μείωσης του μεταφορικού έργου που έχει γίνει στις κατηγορίες αυτές, αδυνατούσαν να σταματήσουν τη λειτουργία της επιχείρησης τους. Αποτέλεσμα να συσσωρεύονται χρέη, χωρίς να υπάρχουν αντίστοιχα έσοδα λόγω της μείωσης του μεταφορικού έργου". Η απόφαση εστάλη στο υπουργείο Οικονομικών για συνυπογραφή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.