Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Έγιναν… ροζ οι «Ομπρέλες»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στην εκστρατεία ενημέρωσης για στον καρκίνο του μαστού.

Οι «Ομπρέλες», στην παραλία «ντύθηκαν» σήμερα στα ροζ και το ίδιο θα γίνει και με τη ΧΑΝΘ σε λίγες μέρες, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.



Από τις 7.00 το απόγευμα, με πρωτοβουλία της αστικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ΑΕΛΙΑ (Αγάπη-Ελπίδα-Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση) ροζ φωτάκια άναψαν στις «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου, μετατρέποντάς τες για λίγες ώρες σε σύμβολο αφύπνισης για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Oι «Ομπρέλες» θα παραμείνουν φωταγωγημένες μέχρι τη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα.

Εξάλλου την ερχόμενη Παρασκευή (24 Οκτωβρίου), στις 7.30 μμ, ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης θα φωταγωγήσει τη ΧΑΝΘ για να αφυπνίσει το κοινό σχετικά με τη σημασία που έχει η έγκαιρη διάγνωση στην πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού σας . Την ίδια ημέρα γυναίκες της πόλης φορώντας ροζ γάντια θα ενώσουν τα χέρια για να σχηματίσουν στην πλατεία της ΧΑΝΘ το διεθνές σύμβολο πρόληψης του καρκίνου του μαστού, το ροζ κορδελάκι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.