Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Ανήλικη αναγνώρισε τον βιαστή της το 2001 και τον συνέλαβαν το 2013!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προσωρινά κρατούμενος ο 44χρονος Τυνήσιος.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου βρέθηκε χθες 44χρονος από την Τυνησία ο οποίος κατηγορείται για βιασμό σε βάρος 14χρονης Γερμανίδας πριν από 13 χρόνια στη Ρόδο.

Σύμφωνα με την «Ροδιακή», αν και η πράξη σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου με το οποίο παραπέμφθηκε η υπόθεση στο ακροατήριο, έγινε το 2001, η σύλληψη του 44χρονου σήμερα Τυνήσιου έγινε μόλις το 2013 και έκτοτε είναι προσωρινά κρατούμενος.

Χθες η υπόθεση προσδιορίστηκε να εκδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου όμως τελικά αναβλήθηκε λόγω μη εμφάνισης της παθούσας.

Ωστόσο ο συνήγορος υπεράσπισης του 44χρονου, κ. Αναστάσιος Διάκος, ζήτησε από το δικαστήριο να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση του πελάτη του έστω και με περιοριστικούς όρους, αίτημα το οποίο τελικά δεν έγινε αποδεκτό και έτσι ο Τυνήσιος επέστρεψε στην φυλακή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όλα έγιναν στις 3 Σεπτεμβρίου 2001 στις 2 το μεσημέρι στα Κολύμπια της Ρόδου όπου ο 44χρονος φέρεται να οδήγησε την ανήλικη Γερμανίδα ηλικίας τότε 14 ετών στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε με το πρόσχημα να μεταφράσει για λογαριασμό του ένα γερμανικό τραγούδι και εκεί ασέλγησε σε βάρος της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.