Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

«Κινδυνεύουμε να μας πετάξουν έξω από το σπίτι μας»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δικαίωση δανειοληπτών από τα δικαστήρια.

Πολλοί δανειολήπτες μπορούν πια να κοιμούνται ήσυχοι, καθώς τα δικαστήρια –με τον νόμο Κατσέλη- έχουν δικαιώσει αρκετούς από αυτούς που είχαν πάρει στεγαστικά δάνεια προ κρίσης και τα τελευταία χρόνια δε μπορούσαν να τα αποπληρώσουν. Περί τις 3.000 οικογένειες έχουν καταφέρει να γλιτώσουν τα σπίτια τους από πλειστηριασμούς.

Δύο περιπτώσεις δανειοληπτών παρουσίασε ο Alpha. Μία γυναίκα, η Ειρήνη προσέφυγε στη Δικαιοσύνη με το δικαστήριο να της μειώνει το ποσό του στεγαστικού δανείου από 130.000 ευρώ σε 26.000 ευρώ. «Είναι λύτρωση... Δε θα ξανάεπαιρνα ποτέ δάνειο. Θα έπρεπε να φτάσω σε έσχατο σημείο. Ο ψυχολογικός πόλεμος που κάνουν οι τράπεζες είναι μεγάλος», δήλωσε.

Η Γιάννα πήρε ένα στεγαστικό δάνειο από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας μαζί με τον άνδρα της. Όταν τον έχασε έμεινε μόνη της με τα τρία παιδιά της και άνεργη, μη μπορώντας να ανταποκριθεί. «Κινδυνεύουν να μας πετάξουν έξω από το σπίτι. Η πρώτη απόφαση ήταν μηδενική, περιμένουμε τη δεύτερη για να μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι», τόνισε.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.