Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Βγήκε απ’ το νοσοκομείο ο Σουμάχερ!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο σπίτι του θα συνεχίσει την θεραπεία του ο Μίκαελ Σουμάχερ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας του, ο Γερμανός, που έχει σημειώσει κάποια πρόοδο, βγήκε από την κλινική της Ελβετίας.



Επιβεβαιώθηκαν τα σενάρια που ήθελαν τον Μίκαελ Σουμάχερ να επιστρέφει σπίτι του.

Το μεσημέρι της Τρίτης έγινε γνωστό πως ο Γερμανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στην Formula 1 βγήκε από την κλινική που νοσηλεύεται στην Ελβετία για να συνεχίσει την θεραπεία του στο σπίτι του.

Στην επίσημη τοποθέτηση της οικογένειάς του τονίζεται πως βάσει της αρχικής του κατάστασης, έπειτα από τον τραυματισμό στο κεφάλι, η πορεία της υγείας του έχει σημειώσει πρόοδο, ωστόσο, υπάρχει δρόμος ακόμη για την αποκατάστασή του.

«Λαμβάνοντας υπόψιν τα σοβαρά τραύματα που είχε υποστεί, τους τελευταίους μήνες αλλά και εβδομάδες έχει σημειώσει πρόοδο. Πάντως, υπάρχει ακόμη ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος μπροστά του. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό της κλινικής CHUV στη Λωζάνη για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν. Σας παρακαλούμε να συνεχίσετε να σέβεστε την ιδιωτική ζωή της οικογένειας του Μίκαελ αποφεύγοντας τη διάδοση φημών σχετικά με την υγεία του», αναφέρεται χαρακτηριστικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.