Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Εξέδιδαν γυναίκες πείθοντάς τις ότι... διευκόλυναν την έλευση του Μεσσία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ισραηλινή αστυνομία συνέλαβε οκτώ άτομα.
Η ισραηλινή αστυνομία εξάρθρωσε ένα δίκτυο μαστροπών που είχαν πείσει τις Εβραίες γυναίκες που εξέδιδαν ότι κάνοντας σεξ με αλλόθρησκους άνδρες θα διευκόλυναν την έλευση του... Μεσσία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν πρόσφατα οκτώ άνδρες και γυναίκες που, κάνοντας μεσσιανικά κηρύγματα, εντόπιζαν ευάλωτες γυναίκες στις οποίες χορηγούσαν ναρκωτικά και αλκοόλ και τις έπειθαν ότι δίνοντας το κορμί τους σε μη Εβραίου «θα έσωζαν τον εβραϊκό λαό και θα τον οδηγούσαν στη λύτρωση».

Εγκέφαλος της υπόθεσης φέρεται ότι είναι ένας 60χρονος άνδρας από το Κίριατ Άρμπα, έναν εβραϊκό οικισμό κοντά στη Χεβρώνα της Δυτικής Όχθης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο ύποπτος είναι ένας περιθωριακός ακροδεξιός.
Ο επικεφαλής των ερευνών, Αρίκ Μορντεχάι είπε στην εφημερίδα Χααρέτζ ότι το δίκτυο εξέδιδε 15 γυναίκες μεταξύ των οποίων ενδέχεται να υπήρχαν και ανήλικες κοπέλες. Οι «πελάτες» τους ήταν Παλαιστίνιοι της Δυτικής Όχθης και ξένοι εργαζόμενοι στο Τελ Αβίβ.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στις αρχές από τη Λεχάβα, μια εξτρεμιστική οργάνωση που διαφωνεί με τους γάμους Εβραίων με ανθρώπους από άλλα θρησκεύματα. Ένα μέλος της, ο Μπέντζι Γκοπστάιν, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι οι προαγωγοί δρούσαν εδώ και 6-7 χρόνια και, φυσικά, δεν πίστευαν καθόλου αυτά που κήρυτταν. Οι γυναίκες όμως «τα πίστευαν, εκμεταλλεύτηκαν την αφέλειά τους», τόνισε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.