Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Αυστραλία: Νεκρός άνδρας από επίθεση καρχαρία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του σε πολυσύχναστη παραλία της ανατολικής Αυστραλίας, αφού δέχθηκε την επίθεση καρχαρία, όπως έγινε γνωστό από επίσημες πηγές.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το θύμα, περίπου 40 ετών, βρέθηκε να πλέει στην επιφάνεια της θάλασσας, φέροντας σοβαρά τραύματα από δάγκωμα στο πόδι, στο Μπάιρον Μπέι, δημοφιλή τουριστικό προορισμό της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Λουόμενοι τον μετέφεραν στη στεριά και ένας γιατρός που βρισκόταν στην παραλία, προσπάθησε μάταια να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με εκπρόσωπο των υπηρεσιών διάσωσης, πιθανότατα είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία.

Οι επιθέσεις καρχαριών στα αυστραλιανά νερά έχουν αυξηθεί, εξαιτίας της δημογραφικής αύξησης και της όλο και μεγαλύτερης δημοτικότητας των θαλάσσιων σπορ, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Η προηγούμενη θανατηφόρα επίθεση στην Αυστραλία συνέβη τον Απρίλιο με θύμα μία γυναίκα που παρασύρθηκε στα βαθιά από καρχαρία στη νοτιο-ανατολική ακτή της Αυστραλίας. Τα μόνα που βρέθηκαν ήταν τα γυαλιά κολύμβησης και το σκουφάκι της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.