Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόσθεσε στο στήθος της... τρίτο μαστό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η προσθετική στήθους είναι πλέον μια συνηθισμένη επέμβαση αλλά η Jasmine Tridevil (δεν είναι αυτό το αληθινό της όνομα) δεν ήθελε να μεγαλώσει το στήθος αλλά να αποκτήσει κι ένα τρίτο!

Η νέα κοπέλα που είναι μασέζ αναζητούσε για πολλούς μήνες τον γιατρό που θα δεχόταν να της προσθέσει ένα τρίτο στήθος στο σώμα της. Η πλειοψηφία των γιατρών που συναντούσε της εξηγούσαν ότι αυτό ξεπερνάει κάθε ιατρική ηθική και την έδιωχναν.

«Επικοινώνησα με 50 γιατρούς, ήταν πολύ δύσκολο να βρω κάποιον που θα με βοηθήσει γιατί η επέμβασή αυτή προϋποθέτει την παραβίαση του κώδικα ηθικής τους» ομολόγησε.Τελικά όμως βρέθηκε ο «κατάλληλος» γιατρός που μετέτρεψε την Jasmin σε «φρικιό». Το μόνο πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει ήταν η δημιουργία της τρίτης θηλής. Το έλυσε δημιουργώντας μία με τατουάζ.

Το κόστος της επέμβασης έφθασε τα 20.000 δολάρια αλλά η Jasmin πιστεύει ότι θα μπορέσει να κερδίσει πολλά περισσότερα χρησιμοποιώντας τα «πρωτότυπα» προσόντα της.

Στόχος της είναι να λάβει μέρος και να κερδίσει ένα reality show του MTV αλλά και να γίνει πιο άσχημη… «Το απέκτησα (το τρίτο στήθος) γιατί δεν ήθελα να είμαι πια ελκυστική στους άντρες. Γιατί δεν θέλω να βγαίνω ραντεβού. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι άσχημο αλλά εγώ εξακολουθώ να θεωρώ τον εαυτό μου όμορφο γιατί μπορώ να φοράω ωραία ρούχα και να βάζω μέικ απ» λέει η ίδια.

Δείτε τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.